Дневни хороскоп за 12. септембар

ГС
Дневни хороскоп за 12. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

ОВАН

Нисте од оних који чекају да им нешто са неба падне. Вас кочи други проблем. Тамо гдје највише енергије улажете можете имати лошији резултат. Особа на коју не мислите, али је константно у вашем фокусу не игра неку важну улогу, овај пут. Појачана нервоза.

БИК

Можете у току дана очекивати поклон, који вам може донијети осмијех на лице. Покушајте да своје најближе обрадујете са мало пажње коју им нисте пружили одавно. Маштате о особи која је одавно изашла из вашег живота. Не очајавајте уколико увидите мало лошије расположење код себе у току дана. Појачајте унос витамина.

БЛИЗАНЦИ

Показујете класичнији став када је у питању радна активност за коју мислите да вам може донијети излаз из ситуације у којој се налазите. Поштујете правила вашег партнера. Можете имати доста добру комуникацију ако неке детаље заобиђете. Соларни плексус вам је лоше постављен.

РАК

Исувише озбиљно схватате одређену ситуацију у којој се налазите. На неке детаље сте спремни да реагујете брже него раније. Не успијевате да кажете партнеру оно што мислите. Будите отворени за нешто сасвим ново, овај пут. Послушајте савјет љекара и не напрежите се превише у току рада.

ЛАВ

Размишљате доста конструктивно и немате намјеру да се одвајате од чињенице да су се неки аспекти доста добро котирали на вашем пољу финансија. Почетак љубавне романсе са особом рођеној у знаку Јарца је пун погодак. Морате да се суздржите од лоших ријечи. Смањите унос слаткиша.

ДЈЕВИЦА

Уколико радите са људима, комуникација може да буде мало лошија усљед непромишљених потеза на које сте свјесно ишли овај пут. Не удаљавајте се од својих личних идеја и не показујете нешто лошије расположење. Здравље је солидно.

ВАГА

Потешкоће које сте одавно имали могу опет да буду активне у наредном периоду и не показујте љутњу због онога што вам не треба у пословном сегменту. Волите да повремено доминирате и ширите идеју о заједничком животу који вам се отворено поставља у наредном периоду. Покажите више снаге на тренингу.

ШКОРПИЈА

Помало сте лијени и не желите да се потрудите ни на тренутак. Имали сте лошу фазу из које излазите, али исто тако желите да се одморите. Немате данас елана. Помало сте и лошијег расположења, али кратко. Може да вам се појави особа на коју често мислите. Ништа није случајно. Покушаћете да се отворите на пољу љубави.

СТРИЈЕЛАЦ

Помало сте иритирајући за своју средину. Морате да се отворите на сегменту гдје желите да успијете овај пут. Можете бити пријатно изненађени оним што тренутно увиђате као пословну шансу коју нисте очекивали. Радујете се новим пословним почецима. Немате веће тегобе.

ЈАРАЦ

Помало вас све ово плаши и не желите да се упуштате у јаче пласмане. Имали сте много времена да скоцкате неке битне ствари, али вам је то промакло. Када су емоције у питању, не морате да се дајете у већој мјери, јер је партнер имун на ваше њежне ријечи. Покушајте да се забавите на други начин. Главобоља.

ВОДОЛИЈА

Нисте сами у послу којим се бавите, али исто тако нисте у прилици да бирате своје обавезе. Имате идеје, али их још само разматрате. Приједлог је да сачекате још мало са реализацијом. Умијете да се опустите и да буде по вашем, али овај пут сте наишли на особу која вам даје потпуно супротну вибрацију од оне коју сте очекивали.

РИБЕ

Показујете се у најбољем свјетлу, али вас неки људи повремено избјегавају. Умијете да будете довољно упорни и истрајни на путу ка свом успјеху. Сматрате да вам лежи платонска љубавна веза па сте више у мислима са једном особом него што би то реално било могуће спровести. Осјећате се уморно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана