Дневни хороскоп за 12. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да правите љубоморну сцену. Избјегавање истине представља погрешан избор. Немојте се заваравати да је истина све што чујете или да су нечија обећања довољна гаранција за пословно-финансијских успјех. Пријаће вам витаминска исхрана.

Бик

Блиски сусрет са једном особом постаје неизбјежан и представља добар повод за суочавање са истином. Обратите пажњу на нове информације и прихватите занимљиву идеју која представља потенцијални добитак. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Близанци

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима и са више оптимизма. У већини ситуација умијете да прилагодите основне критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове. Посветите пажњу неким ведрим и забавним садржајима, опустите се.

Рак

Вољена особа има добре намјере, али не успијева да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или да видите. Не вјерујете у нечија обећања и зато провјеравате различите информације. Предострожност може да вас заштити од погрешних потеза. Избјегавајте обавезе које вас сувише замарају.

Лав

У љубавном односу није дозвољено све што прижељкујете, али нема разлога ни за лажну скромност. Бирајте увијек најбоље рјешење. Различите околности су на вашој страни. Налазите се у сјајној прилици да остварите успјешне резултате, будите истрајни у својим намјерама. Приуштите себи неку омиљену забаву удвоје, као рецепт за добро расположење.

Дјевица

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати љубавне ребусе који оптерећују вољену особу. Самопоуздање које осјећате дјелује позитивно и на вашу околину. Умијете да се затекнете у одлучујућем тренутку на правом мјесту. Осјетићете психолошко олакшање, тек након искреног повјеравања са блиском особом.

Вага

Сачувајте присебност у сусрету са вољеном особом. Понекад лако губите осјећај за реалност. Посматрајте ствари са више оптимизма. Своје пословне планове можете да остварите на интелигентан начин и без сувишне приче. Прихватите различите подстицаје. Нема разлога да се оптерећујете погрешним слутњама.

Шкорпија

Стало вам је да очарате свог партнера, планирајте романтичну забаву у складу са заједничким расположењем и афинитетима. Одбијате да прихватите нечију услугу, која вас обавезује на партнерство под одређеним условима. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Стријелац

Имате утисак да партнер прикрива дио истине, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема разлога да оптужујете друге за погрешну процјену. Не будите неправедни према особи чије намјере још не познајете. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Јарац

Не можете да се помирите са тренутном ситуацијом. Дјелујете врло провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат. Заокупљени сте идејама које треба да вам омогуће бржи или лагоднији пословни успјех. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности. Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Водолија

Важно је реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте емотивни сусрет или неку атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, ако не покушате, кајаћете се. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно. Налазите се у сјајној форми.

Рибе

Партнер има другачије идеје, сачекајте да увиди своје грешке. Не можете неком наметати мишљење и вољу. Дјелујете амбициозно, али и нескромно у својим изјавама. Потребно је да уважите нечије мишљење када се одлучује о пословно-финансијским интересима. Посветите пажњу неком омиљеном хобију, релаксирајте се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана