Дневни хороскоп за 12. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Хороскоп предвиђа велику жељу за промјеном. Већ неко вријеме се осјећате као да тапкате у мјесту и данас је дан када почињете активно да тражите нешто ново што би вас испунило узбуђењем. Када је љубав у питању, нешто кријете од партнера, а требало би да му кажете.

Бик

Очекује вас напоран дан, ако се не будете добро организовали, сигурно остајете дуже на послу. Почетак дана искористите да направите чврст план, јер иначе све обавезе ће се прелити једна у другу и затрпати вас у потпуности! Могућа је најава новчаног добитка.

Близанци

Дневни хороскоп најављује вам мањи конфликт, вјероватно на послу. Неко није у праву, а покушава све да пребаци на вас и немојте то да трпите. Удахните дубоко, имајте самопоуздања и изборите се за правду, јер не постоји ништа што вас једе изнутра као неправда.

Рак

Филозофски сте расположени данас, анализирате и себе и своју околину више него иначе. Долазите до закључка да у неким односима заслужујете више и морате да одредите сљедеће кораке да бисте то и остварили. Поподне се опустите и идите у шопинг.

Лав

Оставите себи више простора. Имате превише ствари о којима размишљате и некако сте усред свега тога заборавили да мислите мало и на себе. Будите романтични и пустите партнера да вам угађа, то ће вас опустити и распламсати страсти!

Дјевица

Ваш дневни хороскоп окренут је спиритуалном, желите да докучите неку вишу сврху у свом животу. Нисте често у таквом расположењу па се осјећате помало несигурно. Потребан вам је савјет особе која вас дуго и добро познаје, закажите поподневну кафу и испричајте се.

Вага

Врло сте креативни данас и желите све што осјећате да преточите у конкретне ствари. Здравље вам је одлично, али у љубавном животу као да нисте сигурни шта би требало сљедеће да урадите. Неко из околине се превише ослања на вас.

Шкорпија

Могуће је да ћете се наћи усред неке свађе у породици и да нећете бити сигурни како да ријешите ситуацију. Немојте да вас оптерећују туђи проблеми, покушајте да се извучете и окренете себи. Ако можете, клоните се бескрајног скроловања по друштвеним мрежама.

Стријелац

Помало сте заслијепљени стварима које вам је блиска особа причала и треба вам више чињеница и знања о њој да бисте знали какав однос би требало да имате. Можда је у питању неко с ким се повремено виђате, али можда и неко на послу.

Јарац

Неко покушава све своје проблеме и обавезе да свали на вас, чека вас сусрет са правим енергетским вампиром! Будите фокусирани на себе и своје потребе, а не на некога ко вам сигурно не би узвратио помоћ и љубазност, већ само тражи жртву. Када је здравље у питању, могући су проблеми с леђима.

Водолија

Већ неко вријеме вас мучи информација коју сте добили, али коначно схватате ширу слику и откривате да је оно што ће се десити добро за вас. У љубави желите флерт и узбуђење, а не рутину и досаду.

Рибе

Узмите стару, омиљену књигу или гледајте филм који вам увијек прија, вашем тијелу је потребан одмор, а вашим мислима предах од “лудила” које вас окружује. У љубави вам је све баш како бисте жељели.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана