Дневни хороскоп за 12. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Могући су различити конфликти или неразумијевање, вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности. Обратите пажњу на здравији начин исхране, избјегавајте неке лоше навике.

Бик

У односу према вољеној особи довољна је једна ријеч или поступак да вас приближи неким заједничким циљевима. Уколико сте довољно способни, предстоји вам вриједан добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Близанци

Дјелујете сувише узнемирено и имате лош предосјећај, али на срећу партнер умије да вас орасположи у правом тренутку.

Покушавате да одложите сусрет са сарадницима који очекују конкретне одговоре или одређени вид пословног уступка.

Рак

Недостаје вам суздржаност или емотивна дискреција у блиским контактима. Понекад ствари видите само на основу личних мјерила. Потребне су вам повјерљиве информације. Не треба да се заваравате разним олакшицама које нуде привремено рјешење. Нема разлога за забринутост.

Лав

Расположени сте за излазак или за неку узбудљиву забаву. Веће значење имају детаљи које прећуткујете. Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности. Потребно је да побољшате своју психофизичку кондицију.

Дјевица

Дјелујете исувише узнемирено и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Неко од сарадника може да обави и ваш дио посла.

Нема потребе да прецјењујете личне могућности.

Вага

Обратите пажњу на особу која вас посматра заљубљеним погледом или са топлим осмијехом на уснама. Препустите се својој инспирацији. Прихватите нове идеје са намјером да проширите своје сазнајне видике. Приуштите себи омиљену забаву, као подстицај за добро расположење.

Шкорпија

Немојте спутавати нечију емотивну слободу или право на лични избор. Не будите исувише строги према вољеној особи. Пажљивије анализирајте особу која има пресудну улогу у пословно-финансијској сарадњи да бисте заштитили своје интересе. Важно је да сачувате присебност духа и самоконтролу.

Стријелац

Посјетите одређена правила у љубавном дијалогу. Не дозволите партнеру претјерану дозу самовоље. Уколико се налазите у осјетљивој психолошкој фази, препустите својим сарадницима да се баве компликованијим задацима који изискују већи ментални напор. Важно је да се ослоните на свој ум.

Јарац

Постоји добар повод да прихватите нечији позив за сусрет или излазак. Потрудите се да обрадујете и усрећите вољену особу. Разочарани сте нечијим понашањем. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке, сачувајте своју пословну позицију. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу.

Водолија

Нема потребе да прикривате своје намјере пред блиском особом, слободно назовите ствари правим именом. Немојте дозволити да неко мијења смисао вашег успјеха, докажите своје интелектуалне или практичне способности. Пријаће вам шетња или боравак у природи, опустите се.

Рибе

 Непотребно бринете због нечијег понашања. Никако да ускладите своје жеље и потребе у односу са вољеном особом. Заинтересовани сте за послове који доносе новчану надокнаду или материјалне аспекте. Не устручавате се да затражите оно што вам припада. Важно је да уљепшате своје расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана