Дневни хороскоп за 12. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Недостаје вам емотивна подршка, потисните сујету и покажите своја искрена осјећања пред блиском особом. Понекад није лако остварити позитивне резултате, али све се своди на добро планирање и на прецизне потезе. Важно је да се добро заштитите од негативних утицаја.

Бик

Неко вам шаље позитивне сигнале и са нестрпљењем очекује ваше присуство. Уживајте у емотивним контактима који вас испуњавају задовољством. Дјелујете самоувјерено, имате довољно енергије и добар предосјећај да се опробате у новим пословним ситуацијама. Приуштите себи неку омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Близанци

Понекад у љубавном односу прижељкујете више него што је могуће, али нема разлога да се жалите на вољену особу. Прихватите оно што добијате. Околина позитивно реагује на ваше идеје и неко вас подстиче на активну улогу или на додатно стваралаштво. Сачувајте пословне интересе. Обратите пажњу на снове.

Рак

Будите њежни и маштовити у друштву вољене особе. Уколико сте слободни, одговорите на нечији позив. Проблеме је лакше ријешити уз нечије присуство или договор. Прихватите нечији користан савјет. Важно је да правилно усмјеравате своју енергију.

Лав

Осјећате емотивни узлет, неко вас инспирише за добру забаву. Будите довољно маштовити у друштву вољене особе.

Уколико вам недостају поуздане информације, немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање.

Уносите више витамина и течности у своју исхрану.

Дјевица

Код вас провијава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лијепо и корисно. Сјајно се допуњавате.

Обратите пажњу на различите детаље у преговорима, јер ствари које имају важно значење често остају скривене између редова.

Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Вага

Боље је да своје мисли усмјерите ка вољеној особи, него да се исувише заносите посматрањем различитих особа са стране.

Полазите од погрешних информација. Морате имати више храбрости и самопоуздања да заведете нова правила у односу са сарадницима. Обратите пажњу на здравији и уреднији начин живота.

Шкорпија

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима и са више оптимизма. У већини ситуација умијете да прилагодите основне критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове. Посветите пажњу неким ведрим и забавним садржајима, опустите се.

Стријелац

Важно је да добро разумијете оне које волите. Потрудите се да остварите емотивну блискост и да испуните нечије потребе.

Уливате повјерење, јер у неким критичним ситуацијама умијете да донесете исправну одлуку од заједничког интереса.

Налазите се у сјајној форми.

Јарац

Очекује вас емотивно задовољство које ће вас испунити позитивном енергијом. Уживајте у одабраном друштву.

Не допадају вам се нечије идеје. Умијете да смислите паметно рјешење и пригодно објашњење за сараднике. Налазите се у доброј психофизичкој форми.

Водолија

Пријаће вам сусрет са блиском особом и емотивна пажња. Учините све што је потребно да остварите заједничко задовољство.

Неко вам на индиректан начин даје до знања да свака услуга има своју цијену односно противуслугу. Посветите пажњу стварима које вас духовно испуњавају.

Рибе

Претјерујете у својим очекивањима пред вољеном особом. Неко не жели да вам полаже све рачуне. Пажљивије анализирајте околину и немојте дозволити да вас неко подстиче на ривалске односе. Будите пажљивији у саобраћају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана