Дневни хороскоп за 12. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Према партнеру, али и неким пријатељима, понашаћете се отресито. Препун дневни распоред и стална јурњава придонијеће осјећају исцрпљености и умора. Да бисте се што боље осјећали, дан започните калоричним доручком који ће вам дати енергије. Избјегавајте превише угљених хидрата због којих ћете осјећати умор и поспаност.

Бик

Данас би могао бити прилично збуњен дан за вас. Данашња енергија једноставно је таква. Чини се како се судбина шамара са вама и доноси вам велике животне промјене. Немојте играти на карту жртве и препустити другима да управљају вашим животом само зато што вам се чини да су стабилнији од вас у овом тренутку.

Близанци

Данас ће у центру ваше пажње бити духовност и сањарење. Вјероватно вас вуку заигране емоције. Слободно пустите главу у облаке, али немојте заборавити једну ногу држати чврсто на земљи. Ваша подсвијест донијеће вам предивних идеја, али свјесност је та која мора донијети коначну одлуку.

Рак

Јесте ли у задње вријеме узели некога здраво за готово? Данас бисте им  могли захвалити и дати им поштовање које заслужују. Ваша осјетљивост према другима данас је изузетно јака. Неће вам бити лако носити се с површним људима. Држите се познатог и немојте дозволити да вас мале дневне напетости избацују из такта.

Лав

Данас би могло доћи до неких озбиљних неспоразума па се држите само чињеница и строге истине у свему што износите пред другима. Сваки неспоразум могао би вам се обити о главу на најгори могући начин. Ви имате способност снажног утицаја на друге људе, немојте да вас памте по нечем лошем!

Дјевица

Данас нећете бити најсигурнији шта би требало да мислите на овакав дан. Збуњеност коју осјећате биће главни проблем цијелог дана, али немојте да вам због тога буде лоше. Ово је само један од оних дана кад ништа није како треба. Примирите се и стрпите, јер и овакав дан мора проћи. Све ће се убрзо покренути онако како желите.

Вага

Комуникација с укућанима биће отежана па ћете губити вољу да се с њима расправљате. Нервираће вас њихови захтјеви па ће вам се чинити да су сви превише размажени. Излазак с друштвом доноси прилику за флерт, али нећете срљати. Ако вам се неко свиди, мораћете се увјерити да друга страна шаље довољно јасне сигнале да јој се свиђате.

Шкорпија

Чини ли вам се да вам се живот распада? Можда је вријеме за преиспитивање. Велики аспекти вашег живота су под знаком питања, а ви не можете пронаћи одговоре нити знате зашто сте уопште кренули путем на којем се сада налазите. Вјерујте сами себи и својој способности доласка до саме сржи проблема. Ово је само фаза и ви сте способни да је пребродите.

Стријелац

У стресном сте раздобљу па немојте допустити да дан проведете затрпани обавезама. Оно што није хитно ионако можете обавити неки други дан. Водите рачуна о складним породичним односима, нарочито ако су пољуљани због неких финансијских проблема или дугова. Дан је добар за породични разговор и проналажење рјешења.

Јарац

Духовитим шалама увесељаваћете друге па ћете многима уљепшати дан. Интуитивно ћете долазити до занимљивих сазнања о себи и блиским особама. Привлачиће вас све што изискује истраживање и откривање. Ипак, пазите да не претјерате када су у питању нечије тајне и интимне ствари. Имајте мјеру у свему што радите.

Водолија

Жељни сте узбуђења и забаве, али ће вас нешто стално ометати да се томе препустите. Неки планови ће пасти у воду, што ће вас онерасположити. Ипак, добро се можете забавити и сами - пустите машти на вољу и опуштајте се уз лагано штиво или филм. Ако се особа која вам се свиђа држи резервисано, то не значи да је не занимате.

Рибе

Креативна енергија тјераће вас на акцију. Маштовитим преправкама свом дому ћете удахнути оригиналност, а ако вечерас излазите, многе ћете изненадити необичним одјевним комбинацијама. Више времена и енергије уложићете у однос с партнером, повести отворене разговоре или се наћи на прагу нових одлука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана