Дневни хороскоп за 12. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Особе из ваше прошлости могу се појављивати током овог мјесеца, али без обзира на вашу појачану сентименталност и одређени жал за неким временима и људима - ви ипак идете напријед, ка неким новим љубавима.

Бик

Прва половина маја баца фокус на промјене које се дешавају у сарадничким односима, у пословним партнерствима и пословном окружењу. Период нешто лошије комуникације са онима са којима радите, могућности за неспоразуме и грешке.

Близанци

Појачан стрес у првој половини мјесеца се може одразити на ваше здравље. Осјетљиви су стомак, плућа, урогенитални тракт. Иако је суштински однос са партнером прилично коректан, чак можете у првој половини мјесеца имати пар јако лијепих заједничких акција, планова или дешавања

Рак

Шарениш од дешавања и осјећања у вашим емотивним релацијама. Чак и оне најстабилније везе могу повремено трпјети због лошије комуникације или неразумијевања са партнером. Могућа су преиспитивања - онога што желите, самог односа, ваших осјећања.

Лав

Тренутна финансијска стабилност је врло привидна и може нарушити - поготово ако ви будете несмотрени у руковању новцем. Поведите више рачуна о томе гдје вам одлази новац.

Дјевица

Током прве недјеље маја може доћи до врло затегнуте комуникације између партнера и вас. Неке старе, а неријешене теме изаћи ће на дневни ред и неће бити лако направити компромис и стабилизовати ситуацију.

Вага

Потребне су веће промјене у начину исхране. Ако се не осјећате добро у сопственој кожи - вријеме је за физичку активност и више релаксације. Могући су проблеми са алергијама.

Шкорпија

Пун Мјесец и помрачење у вашем знаку у првој недјељи маја може бити окидач за лошију комуникацију са партнером, поготово ако постоје теме и ситуације које у неком ранијем периоду нисте до краја ријешили.

Стријелац

Потреба да више обратите пажњу на себе и своје навике. Неопходно је рјешавати ситне здравствене проблеме, не одгађати их. Хронични болесници могу имати чешће тегобе током овог мјесеца.

Јарац

Марс је до краја друге декаде мјесеца у вашем партнерском пољу - што говори о повишеној енергији која долази од стране вољене особе, са којом вам повремено није лако изаћи на крај.

Водолија

Час одлично, час баш и не. Водолије ће имати јако лијепе периоде испуњене емоцијама и блискошћу, али и моменте у којима може доћи до варница између вољене особе и вас.

Рибе

Нове љубави су апсолутно актуелне, немојте се заглављивати у прошлости. Шта више - нека од тих нових особа вам може донијети баш ону љубав какву сте ишчекивали. Не јурцајте на шест страна одједном, фокусирајте се на приоритете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана