Дневни хороскоп за 12. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Бринете без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава мисли. Али, поступци довољно говоре о нечијим осјећањима. Без обзира на вашу интелектуалну сналажљивост и ефикасност, постоје ствари које се не уклапају у вашу пословну процјену. Потребно је да побољшате концентрацију.

Бик

Контролишите своје емотивне реакције пред особом која има другачије афинитете или интересовања. Ваш оптимизам и спремност да се суочите са различитим проблемима, дјелују позитивно на околину. Пријаће вам друштвена афирмација и прихваћеност.

Близанци

Важно је реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте емотивни сусрет или неку атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, ако не покушате, кајаћете се. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно. Налазите се у сјајној форми.

Рак

На заобилазан начин можете да остварите своје намјере, али недостаје вам воља да се ангажујете пред блиском особом. Понекад одређени пословни циљеви оправдавају употребу посебног средства, али све има своју цијену или границу. Употријебите своју интелигенцију или неке скривене адуте, контролишите напетост.

Лав

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Пробирљивост понекад представља позитивну особину, стога немојте дозволити да неко мијења вашу. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Дјевица

Важно је да разумијете нечију емотивну слабост или недостатак моралне храбрости. Очекују вас различити проблеми у комуникацији или у односу са пословним партнерима. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Вага

Нема разлога да прикривате дио приче пред блиском особом. Суочавање са истином представља психолошко олакшање. Суочавате се са различитим проблемима. Већина сарадника заговара мјерила или услове које најбоље познаје. Пријаће вам креативан одмор и више сати здравог сна.

Шкорпија

Дјелујете резервисано и неповјерљиво, али партнер нема намјеру да разувјерава ваше сумње. Недостаје вам добар увид у различите токове пословних догађаја. Прихватите нову лекцију о пословним односима. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Стријелац

Важно је да учините оно што осјећате, јер избор погрешне улоге на крају оставља лош утисак пред блиском особом. Дјелујете нестрпљиво, али додатна иницијатива са ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Немојте прецјењивати личне могућности, избјегавајте стресне ситуације.

Јарац

Не дозволите да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Водолија

Недостаје вам нечије присуство или емотивни подстицај. Сувише сте заокупљени разним темама које вас удаљавају од вољене особе. Важно је да се добро организујете и да поштујете пословни договор у предвиђеном року.

Потребно је да остварите психолошку равнотежу.

Рибе

Не дозволите да у вама превлада талас сумње према вољеној особи или осјећање емотивне резигнације. Налазите се у необичној ситуацији, имате утисак да неко од сарадника тестира ваше могућности или да вас професионално искушава. Пријаће вам психофизичка релаксација.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана