Дневни хороскоп за 12. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

 

Будите промишљени прије него што званично откријете своје намјере. У љубавном односу више вам смета партнерова еуфорија коју препознајете у понашању, него осјећај емотивне резигнације и несигурности који вас прати.

Бик

Пред вољеном особом покушавате да дјелујете тајанствено, али не успијевате да прикријете своје право расположење или емоције које потискујете у себи. Потребно вам је нечије разумијевање.

Близанци

Нема потребе да жалите за пропуштеном приликом, блиски сарадници неће дозволити да трпите због ситних интереса. Ствари које по вама изгледају интересантно и допадљиво партнер посматра са одређеном дозом неповјерења и има другачије ставове.

Рак

Поласкани сте нечијим комплиментима и задовољни сазнањем да се ваше име налази на листи одабраних. Партнер са нестрпљењем очекује да му посветите своју емотивну пажњу – слободно више уживајте у заједничким тренуцима њежности и маштања.

Лав

Неспоразуми који вас прате у љубавном животу нису безначајни, али не представљају ни тему коју треба упорно понављати. Немојте дозволити да нови неспоразуми кулминирају.

Дјевица

Све има своју здраву границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје емотивне жеље у друштву блиске особе.

Вага

Немојте дозволити да вам неко окрене леђа или да вас оптужује за заједнички неуспјех. Доносите закључак на основу субјективног утиска, узалуд размишљате о сусрету са неком особом која изгледа није у вашем емотивном домету.

Шкорпија

Промијените своје понашање, прије него што изгубите наклоност или подршку код блиских колега. Смета вам осјећај монотоније која се назире у односу са вољеном особом и утисак као да сте изненада запостављени у нечијим плановима.

Стријелац

Стало вам је да оставите сценски утисак на околину. Ослоните се на своју практичну памет. Без обзира на свој емотивни статус и године, прихватите игру завођења или нечију поруку. Пријаће вам нови емотивни контакти.

Јарац

Стало вам је да се понашате као перфекциониста који све ствари држи под строгом контролом или под будним оком. Потребан вам је тренутак инспирације да покренете лавину нечијих осјећања и да осјетите интимну срећу.

Водолија

Не можете да утичете на низ различитих околности на пословној сцени и зато дјелујете напето у комуникацији са колегама. Нажалост, ни љубавна дешавања нису по вашем укусу или мјери. Партнер вам јасно даје до знања да има своје планове.

Рибе

Тешко вам је да признате свој пораз или немоћ, нарочито пред особом која има прикривене намјере. Избјегавајте ситуације у којима се осјећате лоше или нека непотребна узбуђења. Нема разлога да се повлачите у свој свијет тишине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана