Дневни хороскоп за 12. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 12. децембар вам доноси незадовољство јер имате осјећај да вас нико не разумије. Упорно желите да објасните зашто постижете лоше резултате и преносите негативну енергију, али заборавите на то. Напуните батерије реклаксацијом, то ће вас пробудити и додатно мотивисати.

Бик

Ваш дневни хороскоп вам најављује лијепе вијести. Дуго сте чекали да се неки процес заврши и коначно ћете бити задовољни новчаном ситуацијом. У љубави су могуће несугласице, али махом због неспоразума који настану током комуникације.

Близанци

Звијезде вам предвиђају монотонију, стагнирање и нерасположење. Не дозволите да ова осјећања владају вама, потрудите се да ви управљате њима. У томе ће вам помоћи особа супротног пола коју сте недавно упознали.

Рак

Међуљудски односи су у фокусу вашег дневног хороскопа, данас посебно водите рачуна о афекту. Ријечима можете да повриједите најближе и прекинете однос без могућности повратка на старо. Такође, избјегавајте да се данас залажете за своје идеје на послу, стрпите се и одгодите за неки други дан.

Лав

Дневни хороскоп за 12. децембар вам савјетује да наставите темпом који одржавате. Одговорност, труд и рад доносе промјену која се тиче вашег унапређења. Ово ће вас мотивисати и на приватном плану, једно ново познанство може да промијени ваше ставове о љубави.

Дјевица

Данас се посветите друштвеном животу! Пријају вам пријатељи који се на све начине труде да вам удовоље, цијените то. Иза вас је турбулентни период, а многе Ваге чека неочекивана понуда данас. Уколико сте жељели да промијените посао, данас је идеалан дан да своју жељу реализујете.

Вага

Дневни хороскоп за 12. децембар је у знаку тајни. Уколико се конфликт са неким већ догодио, будите спремни на посљедњи “ударац”: слиједи велико разочарање. Ово ће бити важна лекција за цијелу недјељу, али и живот. Партнер вам спрема једно изненађење.

Шкорпија

Данас вас мучи осјећај да заслужујете више. Размислите да ли ваш став говори исто или га вјешто прикривате. Можда је само потребно да кажете шта желите и шта сматрате да вам припада. У љубави није сјајна ситуација, нећете успети да избјегнете конфликт крајем дана.

Стријелац

Не одупирите се ономе што желите. Данашњи дан је резервисан за борбу разума и срца, исцрпљује вас недоумица коју имате. Обратите се члановима породице, могу да вам помогну више него што мислите.

Јарац

Вријеме је да скинете маску. Превише сте сурови према некоме ко то не заслужује и данас вам та особа не избија из главе. И сами знате да претјерујете, а упорно пласирате неистину. Данас све може да се промијени, један позив учиниће да према тој особи будете искрени до сржи.

Водолија

Навикли сте да све добијете по кратком поступку, али овога пута неће бити тако. Ако желите да испуните одређени циљ, данас уложите труда више него икад. Не заташкавајте емоције према једној особи тако што тјерате инат.

Рибе

Дневни хороскоп за 12. децембар вам најављује непланиране трошкове. Погрешне одлуке долазе на наплату, због чега ћете бити мало узнемирени. Полако, одахните, јер јутро је увијек паметније од ноћи. Партнер се жали на недостатак пажње, организујте вечеру у неком лијепом ресторану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана