Дневни хороскоп за 12. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Потрудите се да се посветите сопственој организацији посла и евентуално направите пар корекција с циљем што веће ефикасности. Оно што се може очекивати са великом вјероватноћом, током овог дана јесте појачан интензитет комуникације са драгом особом, с циљем јачања постојећих или подизања на виши ниво нових партнерских веза.

Бик

Релативно миран дан на пољу професионалних активности данас очекује већину Бикова. Обратите пажњу на комуникацију са ауторитетима. Немојте дозволити да неки догађаји из ваше љубавне прошлости утичу на актуелна дешавања на вашем љубавном хоризонту.

Близанци

Веома успјешан дан за већину типичних Близанаца, посебно у сегменту идејно-организационих пословних активности, али поведите рачуна да се не расплинете сувише. Углавном позитивна енергија и повољне околности требало би да прате Близанце током ове сриједе у сфери љубави.

Рак

Иако повремено нећете бити на истим таласним дужинама, сарадња са колегама функционисаће одлично. Без неких конкретних љубавних акција на вашем љубавном хоризонту током ове сриједе. Могући мањи кардиоваскуларни проблеми.

Лав

Могућа је нова понуда за посао или прилика да радите нешто другачије нови пословни пројекат који би вам могао побољшати финансијску ситуацију. Будите спремни за додатне напоре и бољу концентрацију, ако желите да што боље искористите претежно повољну констелацију небеских тијела на вашем љубавном хоризонту.

Дјевица

Без обзира на детаљне и прецизне договоре, немојте се изненадити ако у посљедњем тренутку искрсне нешто ново, непредвиђено и цијелу ситуацију стопира, или чак врати на почетак. Могућ је неочекивани сусрет са особом из ваше љубавне прошлости, који вас неће оставити равнодушним.

Вага

Порадите на континуитету, не дозволите да започињете нове обавезе, а да претходно нисте завршили са старим. Није искључено да данас иницијативу преузме друга стана, а ви се препустите потпуном уживању. Без већих здравствених упозорења.

Шкорпија

Нема разлога да журите и да форсирате да што прије завршите посао који је пред вама, само ћете себи направити медвеђу услугу јер можете погријешити. Без неких капиталних преокрета на пољу љубавних релација током ове сриједе, све би требало да држите под контролом.

Стријелац

Све пратеће околности ићи ће данас типичним Стријелчевима на руку, да без проблема заврше са својим зацртаним обавезама. Атмосфера на вашем љубавном хоризонту биће углавном позитивна, са акцентом на елементима страсти и уживања у тренутној ситуацији, без много размишљања о наредном периоду.

Јарац

Могуће је обнова неке сарадње из прошлости која би вам могла бити веома битна за будуће пословне активности. Лијеп период је пред вама, бавите се плановима за будућност, јачајте вашу везу и прије свега уживајте.

Водолија

Немојте олако прихватати нове идеје, за које већ унапријед знате да нису лаке за реализацију. Штедите енергетске ресурсе. Врло добар дан је за све љубавне акције, без обзира да ли се ради о одржавању постојећих партнерских односа или је у питању освајање нове симпатије.

Рибе

Не би било лоше да подијелите почетну идеју на пар дијелова, па онда етапу по етапу крените у реализацију. Не устручавајте се да затражите помоћ. Посветите се заједничким пријатељима, правите дугорочније планове, уживајте у ономе што вас стварно испуњава.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана