Дневни хороскоп за 11. септембар

ГС
Дневни хороскоп за 11. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Неке потезе мораћете да понављате, да исправљате грешке и ситне пропусте, али и да рјешавате проблеме на неке нове начине. Порадите мало више на концентрацији. Повољан је дан уколико сте планирали неке заједничке активности, рекреацију или путовање са драгом особом. Чувајте се инфекција, јачајте имунитет.

Бик

За многе ситуације нећете имати адекватно рјешење у почетном тренутку и то вам може задавати доста проблема. Мораћете да будете опрезни и стрпљиви у комуникацији са најближим сарадницима више него што желите. Сјајан дан је пред вама уколико сте планирали да га посветите дружењу са заједничким пријатељима. Могуће алергијске реакције.

Близанци

Близанци би и данас могли да очекују извјесне потешкоће са процедурама, папирима, законским регулативама, које морате да прилагодите тренутној ситуацији. Уколико свако тјера на своју страну и не нуди опцију прилагођавања већ тјерања мак на конац, онда је најбоље да ни не потежете данас никакве разговоре. Јачајте имунитет.

Рак

Доста напоран дан је пред Раковима, који би могли да се осјете под притиском како надолазећих обавеза, папирологије, тако и оних који су вам надређени. Будите стрпљиви и корак по корак завршавајте оно што вам је задатак. Већина Ракова неће данас бити посебно расположена за љубавне акције, вјероватно због оптерећења пословним обавезама. Ипак, не дозволите да се вољена особа осјети запостављено. Могући проблеми са кичмом.

Лав

Биће много дешавања у вашем пословном амбијенту данас па ћете повремено бити неорганизовани и несређени. Прилика за нова познанства и уживање у флерту биће и овог дана па уколико вам је то у интересу, само напријед. За нешто више морате се позабавити озбиљнијим размишљањем о сопственим критеријумима и очекивањима. Будите физички активни, проводите више времена на отвореном.

Дјевица

Могуће је одгађање неког службеног пута или застој у договорима због папиролошких или формалних процедура, и ништа неће зависити од вас. Очекујте неки занимљив приједлог или понуду од драге особе, прихватите, нећете се покајати. Будите опрезни у саобраћају.

Вага

Ваге очекује врло бурна пословна комуникација, па је могуће да ће ваше ријечи и дипломатски став моћи да послуже да се ситуација задржи под контролом. Можете ви то. Повољан је дан за дружење, излазак, па приуштите себи лијепе, опуштене тренутке у пријатном друштву, окружени позитивним особама. Здравље одлично.

Шкорпија

У финансијском сегменту се потрудите да обавезе и рачуне које сте запоставили регулишете што ефикасније. Што се посла тиче, очекује вас позитивно пословно окружење и добра комуникација. Не будите неодлучни када је у питању особа која вам се већ извјесно вријеме допада. Преузмите ствар у своје руке и покрените иницијативу у позитивном смјеру. Здравље врло добро.

Стријелац

Солидан дан у најави је пред типичним Стријелчевима, будите стрпљиви и фокусирани, провјеравајте информације да не дође до неких неспоразума. Страст ће данас бити ваш велики покретач, приуштите себи и особи коју волите незаборавне хедонистичке моменте. Чувајте се инфекција. Јачајте имунитет.

Јарац

Можете да очекујете да ћете успјети у својим намјерама на пољу пословних активности, на ваше велико задовољство. Промјенљиво расположење друге стране могло би да се негативно одрази и на ваше. Искулирајте колико је могуће. Појачана напетост.

Водолија

Неке потезе ћете морати да понављате, неке грешке и пропусте да исправљате, да објашњавате особама по позицији изнад вас неке детаље, неке процедуре. Ново, занимљиво познанство могли бисте да очекујете у кругу пријатеља или познаника, па уколико сте расположени за флерт, авантуру, нико вас не спречава. Здравље врло добро.

Рибе

Застоји су могући због чекања на неку папирологију или због законских процедура, могуће је одгађање или пролонгирање неких договора са иностранством из истих разлога. Не обраћајте пажњу на злураде коментаре који вам могу пристизати од љубоморних особа које вам, у ствари, не желе добро. Могући проблеми са циркулацијом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана