Дневни хороскоп за 11. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

У афекту немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Непотребно изазивате нечије негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду и сада вам преостаје да жалите због онога што сте рекли или учинили пред својим сарадницима. Пријаће вам неки вид спортске активности.

Бик

Немојте потискивати своје жеље, постоји особа која може да вам угоди или да вам приушти добар љубавни третман. Информације које добијате потврђују ваша очекивања о даљем развоју догађаја на пословној сцени. Уживајте у стварима које вас инспиришу на позитивно расположење.

Близанци

У љубавном односу није дозвољено све што прижељкујете, али нема разлога ни за лажну скромност. Бирајте увијек најбоље рјешење. Различите околности су на вашој страни. Налазите се у сјајној прилици да остварите успјешне резултате, будите истрајни у својим намјерама. Приуштите себи неку омиљену забаву удвоје као рецепт за добро расположење.

Рак

У одабраном друштву и уз нечије емотивне подстицаје, свијет око вас изгледа много боље и љепше. Опустите се. Користите сувише строге критеријуме како бисте заштитили своје интересе у пословно-финансијским преговорима. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Лав

Нема потребе да се понашате театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама. Важно је да одаберете ситуацију која паралелно испуњава ваша духовна интересовања и доноси материјалну корист. Пријаће вам шетња или боравак у природи.

Дјевица

Понекад треба да искључите разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре.

Важно је да се ствари завршавају на добар начин. Довољно сте умјешни да превазиђете пословне неспоразуме и конфликтне ситуације. Немојте спутавати своја осјећања или жеље, опустите се.

Вага

У сусрету са вољеном особом потребно је да покажете истанчани слух и широке видик« за заједничке планове. Немојте рјешавати туђу бригу, своју пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева.

Пријаће вам више сати здравог сна, опустите се.

Шкорпија

Не можете да игноришете нечије присуство или јасну поруку, зато обратите пажњу на поље партнеровог интересовања и кретања. Рано је да очекујете конкретне промјене у својој околини или да се бавите великим инвестицијама. Сачекајте боље услове. Пријаће вам витаминска исхрана, избегавајте лоше навике.

Стријелац

Дјелујете забринуто. Ако партнер нема довољно разумијевања, питање је коме треба да се обратите за емотивну подршку. Већину догађаја тумачите на себи својствен начин, упорно игноришете ситуације које се не уклапају у вашу пословну процјену. У вечерњим часовима пријаће вам одмор или психофизичка релаксација.

Јарац

Потрудите се да дјелујете неодољиво на особу која привлачи вашу емотивну пажњу. Осмислите интересантну и романтичну забаву. Уколико сте довољно одговорни, немојте дозволити да вас поколеба нечија прича. Поступите по својој савјести. Зрачите позитивном енергијом.

Водолија

Понекад треба да искључите разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре.

Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Међутим, важно је да се ствари завршавају на добар начин. Немојте спутавати своја осјећања или жеље, опустите се.

Рибе

Сачувајте самоконтролу, боље је да не провоцирате партнера на узајамно доказивање. Ствари лако могу да измакну контроли. Потребно је да сагледате различите догађаје на пословној сцени и своју улогу или могућности. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана