Дневни хороскоп за 11. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Ваш дневни хороскоп за данас је у знаку позитивне енергије, спремни сте за нове пословне прилике и подухвате. Не ослањајте се много на околину, већ уложите свој труд и рад. Поново вам прија особа из прошлости, али добро провјерите зашто вам је поново близу.

Бик

Хороскоп предвиђа недоумицу када је важна одлука у питању. Нисте сигурни да ли да шансу дате срцу или разуму, али најбоље би било да одлучите неки други дан. Тврдоглавост може да вас кошта када је љубав у питању, не пропуштајте тако олако шансе које вам се пружају.

Близанци

Данас вас очекују дуги и исцрпљујући разговори са неким блиским сарадником. Ваше амбиције и циљеви се не подударају, па су конфликти и размирице око даљих планова врло могући. Партнер вам спрема једно изненађење, потрудите се да узвратите истом мјером.

Рак

Нема потребе да брзате са завршавањем задатака, ослоните се на старију мушку особу. Смијеши вам се једно ново познанство, али вријеме је да емоције из прошлости оставите иза себе.

Лав

Финансије су у фокусу вашег дневног хороскопа, поведите рачуна о беспотребним трошковима. Не треба да бринете када је зарада у питању, али то не значи да треба да се расипате. Смета вам монотонија која је наступила у односу са партнером, вријеме је да организујете заједничку авантуру.

Дјевица

Данас се осјећате уморно, исцрпљено и без енергије. Направите мали предах, одвојите вријеме само за себе и проведите дан са блиским особама. Ово ће вас ресетовати онако како желите, а крајем дана можете да очекујете лијепе вијести од партнера.

Вага

Ваш дневни хороскоп за овај дан је у знаку популарности, тражени сте више него икад. Прија вам пажња коју изазивате гдје год да се појавите, а на вама је само да изаберете са ким ћете да флертујете! Изгледа да је нова љубав на помолу.

Шкорпија

Напредак је у фокусу вашег дневног хороскопа, очекујте вијести које потпуно могу да промијене ваш живот. Долази оно што сте дуго жељели и што ће вас додатно мотивисати. Прија вам соло статус, али водите рачуна да некоме не дате лажну наду.

Стријелац

Дневни хороскоп доноси разочарање од особа из пословног окружења. Осјећате велику неправду, али то можете да сагледате и са позитивне стране. Пружају вам се нове прилике које ће вас позитивно изненадити. Партнер вам пружа велику подршку, не заборавите.

Јарац

Имате утисак да ништа не иде онако како сте замислили. Можда се проблем крије у лошој организацији, не можете да постигнете све одједном. Не тражите бившег партнера у особама које упознајете. То је погрешан начин да се ослободите емоција.

Водолија

Креативност данас долази до изражаја, а може да вам се исплати вишеструко! Не сумњајте у своје идеје и не дозволите да утиче на вас особа која вам је до јуче била супарник. Фокусирајте се на циљ, а касније вас чекају озбиљни разговори са партнером.

Рибе

Ваш дневни хороскоп вам предвиђа романсу о којој сте сањали. Могуће је да ће вам се приближити особа из мјеста у ком живите, а њена пажња ће вам помутити разум. Мучи вас тајна коју дуго чувате, разговарајте са члановима породице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана