Дневни хороскоп за 11. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Јасно вам је да околина од вас очекује да се непрекидно истичете са посебним резултатима и да увијек остављате неки величанствени утисак. Посебно вам прија породична хармонија и нечије присуство, јер на такав начин можете да остварите бољу психолошку равнотежу. Стало вам је да усрећите вољену особу и спремни сте на сваку врсту љубавног изазова.

Бик

Доносите низ важних одлука и дјелујете одлучно у својим намјерама пред сарадницима. Преостаје вам да спроведете у дјело све оно што сте уговарали у протеклом периоду. Имате добар осјећај, а љубавни догађаји које наслућујете најављују срећан расплет у односу са вољеном особом. Понекад је најбоље пратити само унутрашњи осјећај и не причати превише.

Близанци

Ситуација око вас дјелује врло промјенљиво и тешко је прецизно предвидјети нечију реакцију или одговор. Одложите неке напорне обавезе док не добијете боље услове или за наредни период. Обрадоваће вас поступак неких блиских пријатеља. Налазите се у фази емотивног узлета, тако да однос са партнером доживљавате као остварење својих “слатких снова”.

Рак

Захваљујући добрим идејама и стратегији коју спроводите дјелујете веома озбиљно на своје сараднике. Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. Умијете да се наметнете у правом тренутку и често водите главну ријеч у преговорима. Важно је да подстичете двосмјерне контакте. Догађаји који вас прате у љубавном животу дјелују охрабрујуће.

Лав

Понекад треба да прихватите оне најтеже околности да бисте себи и другима доказали да сте довољно дорасли пред најразличитијим изазовима. Ослоните се на своју интуицију. Уз блиску особу све можете да превазиђете на добар начин, нека вас правилно дозирање мудрости, емоција и страсти наведу на заједничка љубавна рјешења.

Дјевица

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом пословном изражавању, али постоји слијед догађаја који ремети ваше планове. Важно је да се правилно организујете и да испоштујете све задате рокове. Склони сте честим промјенама свог емотивног расположења, нема разлога да губите наду или да се удаљавате од партнера.

Вага

Налазите се за велики корак испред других, јер умијете тачно да предвидите нечију реакцију или одговор у пословним преговорима. Јасно вам је да савременији приступ заједничким темама или интересима доноси дугорочнији успјех. Постављате сувише строге критеријуме пред вољену особу, али ваш подстицај умије да дјелује благотворно на више начина.

Шкорпија

На помолу су нове пословне обавезе које захтијевају да се додатно ангажујете или нове дилеме које ћете морати да рјешавате врло експедитивно у најкраћем року. Затражите на вријеме нечији савјет приликом финансијских процјена и улагања. Имате утисак да партнер нешто вјешто прикрива, што додатно утиче на вашу несигурност или појачава вашу нервозу.

Стријелац

У договору са сарадницима сада на успјешан начин можете да ријешите низ важних питања. Наставите да подстичете заједничке договоре и удруживање по разним особама. Потрудите се да неко озбиљно схвати ваше идеје око финансијских захтјева које имате. Важно је да дјелујете позитивно на свијет око себе и да непрекидно постичете вољену особу на заједничке промјене.

Јарац

У зависности од личног интересовања и мотивације коју имате, осмислите нека нова или модификована рјешења која ће вам доносити најбоље резултате. У љубавном животу уживате у разноврсним ситуацијама. У односу са вољеном особом све постаје могуће када се ваша осјећања и мисли преклапају.

Водолија

Пословни проблеми са којима се тренутно суочавате захтијевају додатни напор или добру концентрацију. Нема потребе да реагујете исхитрено и да прецјењујете своје могућности пред околином. Најбоље је да препустите особама од повјерења да одлучују о неким заједничким интересима.

Рибе

Изненадне промјене на пословној сцени дјелују као додатни психолошки притисак и захтијевају да имате добру концентрацију да бисте се на вријеме прилагођавали у односу на очекивања. Понекад је тешко ускладити различита интересовања и афинитете који вас прате, али у име заједничке среће све је могуће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана