Дневни хороскоп за 11. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Често мијењате расположење или одлуке. Већу важност има оно што прећуткујете, него ствари које саопштавате свом партнеру. Ослањате се на личну процјену, али самосталност има своју добру и лошу страну. Не можете увијек донијети исправну одлуку. Пријаће вам активан одмор и психофизичка релаксација.

Бик

Покажите добру вољу, не можете очекивати да срећан епилог долази сам по себи. Потребно вам је нечије разумијевање. Неко вас наводи на погрешан избор и покушава да ограничи ваш пословни утицај. Достојанствено прихватите тренутну позицију.  Избјегавајте стресне ситуације и ривалске односе.

Близанци

Налазите се у заблуди и на субјективан начин процјењујете партнерово понашање. Будите реални у својим очекивањима. Потребно је да се правилно организујете како бисте остварили успјех на различитим странама. Не дозволите да вас неко успорава. Важно је да добро профилтрирајте своје мисли и осјећања.

Рак

Покушајте да усрећите породицу. Важно је да разумијете и одговорите на нечије емотивне потребе. Ваш начин размишљања дјелује позитивно на околину и обећава заједнички успјех или добитак. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Лав

Прати вас несклад. Партнеру недостаје разумијевање или добра воља, а вама упорност. Важно је да употријебите своје дипломатске манире у сусрету са пословним партнерима. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Дјевица

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Заједнички сусрет може да се претвори у љепши дио стварности. Полазите од погрешних информација, тако да ваше прогнозе дјелују неубједљиво. Прихватите добронамерну критику. Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Вага

Вољена особа има добре намјере, али не успијева да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Не вјерујете у нечија обећања и зато провјеравате различите информације које утичу на пословну сарадњу. Избјегавајте обавезе које вас исувише замарају.

Шкорпија

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на своје сараднике. Будите умјерени и избјегавајте различите изазове.

Стријелац

Без обзира на грешку коју сте учинили, избјегавајте варијанту самокажњавања или осамљивања. Игнорисањем пословних проблема не можете учинити ништа корисно. Линија мањег отпора не води у правцу позитивних рјешења. Слободно вријеме посветите психофизичкој релаксацији.

Јарац

Дјелујете носталгично и сувише размишљате о нечијем одсуству. Осјећате жал за неким пријатним или далеким успоменама. Неко од сарадника тактизира и разрађује пословну стратегију, а вама преостаје да се бавите практичним аспектима и да преузмете иницијативу. Избјегавајте неумјереност и будите пажљивији у саобраћају.

Водолија

Потребно је да боље ускладите своје мисли и осјећања да бисте сачували лично достојанство пред особом која добро познаје вашу ћуд. Прихватите скромнију пословну понуду и немојте потцењивати нечије интелектуалне способности. Дјелујете конфузно. Примијените неку од техника опуштања и релаксације, пријаће вам.

Рибе

Вољена особа очекује да досљедно испуните своја обећања. Тешко вам је да ускладите потребе и интересовања. Очекујете позитиван одговор или одређено признање за свој рад. Немојте дозволити да вас неко испровоцира на импулсивно понашање. Пријаће вам креативна изолација, примијените неку од техника психолошког опуштања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана