Дневни хороскоп за 11. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Срећа је потенцијално на вашој страни, постоји особа која вам поклања искрена осјећања. Важно је да направите добар избор. Дјелујете несмотрено и дозвољавате неком да разоткрије ваше пословне намјере. Сваком се дешава омашка. Избјегавајте ситуације које вас психички потресају.

Бик

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са вољеном особом. Будите довољно маштовити и инспиративни у сваком погледу. Дјелујете расположено и имате добре идеје. Важно је да осјетите психолошку или материјалну сигурност. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Близанци

Нема разлога да провјеравате вољену особу. Морате разумјети да постоје различити афинитети и жеље у љубавном односу. Понекад суочавање са истином захтијева велику храброст, али сарадници немају вољу да се супротставе свим негативним утицајима. Важно је да се растеретите сувишних брига.

Рак

У моментима дјелујете тајанствено, али партнер нема довољно интересовања или воље да одгонета ваше мисли. Умијете да успоставите добру пословну контролу и да усмјеравате догађаје у правцу који доноси практичне резултате. Зрачите позитивном енергијом и добрим расположењем.

Лав

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама. Пријаће вам релаксација, опустите се.

Дјевица

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати љубавне ребусе који оптерећују вољену особу. Самопоуздање које осјећате дјелује позитивно и на вашу околину. Умијете да се затекнете у одлучујућем тренутку на правом мјесту. Осјетићете психолошко олакшање тек након искреног повјеравања са блиском особом.

Вага

Имате добар предосјећај и са нестрпљењем очекујете емотивни сусрет. Пропратне компликације на путу до циља постају неважне када вас очекују успјешна признања или задовољство. Важно је да успоставите психофизичку равнотежу.

Шкорпија

Примјећујете да се нешто необично дешава са партнером, али не посвећујете довољно пажње заједничким питањима.

Имате јасне циљеве и упорно браните своје пословне интересе, очекују вас различити коментари у кругу сарадника.

Дајте себи више одушка и опустите се од напорних обавеза.

Стријелац

Потребан вам је тренутак инспирације да покренете лавину нечијих осјећања и да осјетите интимну срећу.

Стало вам је да се понашате као перфекциониста који све ствари држи под строгом контролом. Налазите се у сјајној форми.

Јарац

Нема разлога да сумњате у нечија осјећања. Дозволите себи да вас понесе емотивни занос као добар љубавни предзнак. Суочавате се са новим компликацијама. Потребно је да утврдите листу приоритета и да се изборите за бољи статус међу сарадницима.

Уживајте у лијепим стварима, опустите се од напорних обавеза.

Водолија

Понекад у љубавном односу прижељкујете више него што је могуће, али нема разлога да се жалите на вољену особу. Прихватите оно што добијате. Околина позитивно реагује на ваше идеје и неко вас подстиче на активну улогу или на додатно стваралаштво. Сачувајте пословне интересе.

Рибе

Не добијате довољно емотивне пажње и партнерову подршку, размислите ста је прави повод. Негдје сте затајили.

Превише ароганције са ваше стране може да компликује договор везан за пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам излазак или сусрет са пријатељима као добра релаксација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана