Дневни хороскоп за 11. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Осјећаћете се усамљено, али немојте допустити да на томе остане. Будите сами иницијатор догађаја, назовите пријатеље и договорите сусрет на кафи. Схватићете да сте и те како вољени и прихваћени. Заљубљени ће бити растресени и превише анализирати однос који се још није ни претворио у везу. Будите стрпљиви и не брзајте.

Бик

Догађаће се да вас неколико пријатеља позове да се нађете с њима вани у исто вријеме. Вјешто ћете се сналазити и успијевати хватати буран друштвени ритам. Могли бисте отпутовати или некога примити у госте. Особа која вас привлачи тешко ће вам моћи одољети. Немојте због тога постати превише сигурни у себе и поигравати се њом.

Близанци

Ако планирате неку већу обавезу, ништа не препуштајте случају, јер би нешто могло кренути у погрешном правцу. Добро се организујте већ од раног јутра, како бисте све стигли на вријеме обавити. Могли бисте се заинтересовати за особу која је помало проблематична – пазите да то прекасно не схватите.

Рак

Дан вам доноси много лијепих тренутака па га немојте провести у кући. Крените у шетњу, биоскоп или на кафу с пријатељима. Годиће вам било каква промјена или друштвена акција. Слободне ће привући особа о којој већина њихових пријатеља има лоше мишљење. Немојте се трудити доказати им супротно - вријеме ће показати да нису у праву.

Лав

Трошићете с великим опрезом и исто тражити од породице. Рачуне ћете однијети на наплату, не допуштајући да затезне камате узму маха. Рјешење стамбеног питања биће везано за старију особу. Немојте бити груби према партнеру само зато да бисте пред родитељима оставили утисак доминантне особе. Партнер неће олако прећи преко тога.

Дјевица

Немојте се бавити заморним темама или причати с људима који су вам одраније познати као гњаватори. Ако осјетите немир одмах након буђења, највише ће вам годити мирно испијање кафе уз слушање радија. Ако вам се данас ништа не ради, нека на томе и остане. Неће се ништа догодити ако кућа остане неспремљена.

Вага

Односи с члановима породице биће одлични и изразито топли. Заједнички успјеси и губици зближиће вас више него сте мислили. Комуникација с пријатељима и познаницима би требало да буде отворена и искрена. Данас нећете ни тренутка бити сами па искористите то најбоље што можете.

Шкорпија

Ако сте се удаљили од партнера, проведите с њим неколико сати насамо, без дјеце, чланова породице или пријатеља. Одлазак у биоскоп или позориште унио би жељене промјене и разоноду у ваш живот. Неки од вас биће заокупљени куповином намјештаја, аутомобила или преуређењем стана, али у томе ћете уживати.

Стријелац

Данас ће вас обузети снажне емоције према ближњима, посебно породици. Комуникација с особама које волите биће појачана па ћете моћи отворено говорити о својим емоцијама и мислима. Открићете како са старим пријатељима везе јачају, а с новим се стварају квалитетни темељи будућег односа.

Јарац

Поруке пријатеља пуне љубави и позитивне енергије извући ће нерасположење из вас. Све што сте досад урадили враћа вам се позитивно па можете сагледати ситуацију и из другачијег угла. Данас ћете осјетити сву снагу емоција људи око себе. Комуникација је отворена, посветите се дружењу и уживајте!

Водолија

Ви сте особа која се свему посвећује на логички начин. Данас ћете комбиновати логику и интуицију да бисте објаснили своје ставове. Ваша процјена врло је тачна па свака одлука коју данас донесете биће одлична и тачно оно што требате. Односи с породицом, пријатељима и вољенима биће топли и подстицајни.

Рибе

Осјећаћете се пријатељски и отворено према другима. Људи које будете сретали, посебно групе људи, биће привучени вама попут лептира на свјетло. Висок ниво комуникације појачаће ваше односе с пријатељима, породицом и партнером. Вече проведите с онима које највише волите. То ће вам додатно ојачати односе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана