Дневни хороскоп за 11. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Вријеме је да се припремите за нека заиста занимљива изненађења. Имаћете много користи од позитивне енергије звијезда и биће још љепших прилика да свој љубавни живот доведете у ред. Ако сте већ у вези, сада је ваша шанса да је подигнете на виши ниво. Ако сте слободни, можете упознати особу која ће вас научити шта значи истински вољети.

Бик

Ево још неколико магичних недјеља за вас. Отворите срце и дозволите правој љубави да вам покаже колико је ваш живот лијеп. Изађите из своје зоне комфора и уживајте у приликама које вам се пружају. Имате прилику да створите успомене које ће вам заувијек остати у души.

Близанци

У мају желите да научите неке важне лекције о људским односима, а овдје не мислимо само на романтичне везе, већ на све односе које имате са онима до којих вам је стало. Можда ћете доживјети успоне и падове који ће вам помоћи да растете и више цијените душе које су безусловно поред вас.

Рак

Мораћете да се суочите са занимљивим изазовима да бисте уживали у радости нових почетака и да бисте током овог периода добили оно што желите од свог љубавног живота. У сваком поглављу морате имати позитиван став за своје добро.

Лав

Вријеме је да излијечите све ране које су остале из прошлости. Звијезде вам нуде могућност новог почетка, морате се одвојити од свега што је било, прихватити своју судбину и почети испочетка. Не остајте тамо гдје нема ничега осим бола и туге. Водите рачуна о себи и волите се безусловно.

Дјевица

Могуће је да сте у рутини коју можда треба мало да разбијете. Зато је важно да почнете да будете присутни у садашњем тренутку, радите на односу који имате, радите више ствари заједно и ослободите се овог поглавља које вас раздваја.

Вага

Мјесец мај је повољан за вас. Имаћете веома занимљивих прилика на сентименталном нивоу. Према звијездама, изгледа да се ствари смирују у партнерским односима - имате прилику да направите велики корак ако осјећате да сте заиста спремни.

Шкорпија

У мају морате више да се посветите ако желите да веза са партнером буде озбиљна и дуготрајна. Ослободите се страха да будете са неким, одбаците маске и уживајте у ономе што живите, не упоређујући оно што имате са оним што сте имали у прошлости. Сада је све другачије.

Стријелац

Имаћете низ тренутака када ћете осјетити колико сте заправо срећна особа. Ваш љубавни живот ће се током овог периода много промијенити, а ви ћете у потпуности уживати у свему што доживите. Звијезде су са вама и показују вам своје планове.

Јарац

На сентименталном нивоу очекују вас неочекиване промјене које могу да преокрену ваше планове наглавачке; не паничите, све је неопходно да бисте били тамо где вам је суђено. Пратите пут којим вас живот води и вјерујте у љубав.

Водолија

Овај мјесец донијеће низ лијепих и важних промјена у вашем љубавном животу. Ваш однос са партнером може се претворити у нешто заиста посебно ако сте обоје спремни да се отворите и будете искрени једно према другом.

Рибе

Ово је ваша шанса за прелијепо, посебно и ново поглавље пуно емоција и лијепих осјећања. Прелазак из априла у мај донијеће срећу и просперитет на сентименталном нивоу. Отворите своју душу и дозволите правој љубави да преплави ваше срце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана