Дневни хороскоп за 11. јун

ГС
Дневни хороскоп за 11. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

ОВАН

Прави је тренутак да обновите енергију, поготово у контакту са другим људима. Дешавања током овог дана ће вам донијети позитивне мисли и осјећања. Добро ћете функционисати са пријатељима, али и у контакту са вољеном особом или симпатијом.

БИК

Пошто је ваша потреба за блискошћу наглашена  током данашњег дана, најбоље би било да се потрудите да данас уживате у свим животним чарима, окружени људима које волите. Будите у добром друштву, у покрету. Опуштеност и провод је пред вама.

БЛИЗАНЦИ

Дан када ћете бити врло активни, у покрету. Ништа вам није тешко, успјевате да стигнете на сто страна и да испуните све оно што сте обећали себи или другима. Онима који су усамљени овај дан може донети врло занимљиво познанство и варнице.

РАК

Покушајте да се опустите и да не размишљате више о обавезама и ономе што морате радити током наредне недеље. Растеретите се, окружите се позитивним људима. Ако вам више одговара да будете сами, онда се макар добро одморите.

ЛАВ

Нећете дозволити да вам било шта поквари планове за данас. А они су заиста велики – у глави вам је дружење, излазак или провод са пријатељима, контакти са неким занимљивим особама, или пак са емотивним партнером. Ако сте сами, могућност подстицајног познанства.

ДЈЕВИЦА

Покушавате да неке страсти примирите у себи, али то вам данас баш и неће полазити за руком. Неке Дјевице ће се окренути породици, и у том сегменту пронаћи мир. Друге ће пак жељети да остваре дубљу конекцију са особом која их је суштински пробудила.

ВАГА

Ваша расположење је добро, али ћете бирати друштво. Не желите око себе нерасположене људе, па ћете бјежати из ситуација које вам не одговарају. Ви сте позитивни, и хоћете и контакт са позитивним људима. Данас уживате у животним љепотама и радостима.

ШКОРПИЈА

Не требате да размишљате о послу и о обавезама које вас чекају. Покушајте да се растеретите и опустите, мада морам признати да ће вам то, бар у првом дјелу дана, бити доста тешко. Наспавајте се, одморите се. А онда са партнером или пријатељима поделите лијепе тренутке.

СТРИЈЕЛАЦ

Потрудите се да све оно што вас кочи, смета или оптерећује гурнете негдје на страну и да само уживате у контакту са људима које волите. Све обавезе које евентуално имате оставите за неки други дан….Уживаћете са емотивним партнером.

ЈАРАЦ

Иако вам неке ситуације и даље тешко падају, успјевате да пронађете унутрашњу снагу и да окренете мисли на љепше ствари у животу. Потрудићете се да својим укућанима приуштите лијепе заједничке моменте. И вама и њима је ово заиста неопходно.

ВОДОЛИЈА

У добром сте расположењу, просто плијените својом енергијом. Данас се могу догодити неки врло занимљиви сусрети. Моћи ћете да радите оно што највише волите – да се дружите, уживате у контакту са другима, флертујете.

РИБЕ

Баталите своје обавезе, баталите на оно што морате завршити око куће. Овај дан можете искористити на много бољи, много опуштенији начин. Немојте заузети бусију у својој соби – изађите, прошетајте, идите да са пријатељицом попијете кафу или да одете у шопинг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана