Дневни хороскоп за 11. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Нема потребе да преувеличавате своје жеље и интересовања у сусрету с вољеном особом. Партнер не реагује на вашу причу. Лакомисленост или помисао да се налазите испред других представља класичан примјер претјераног самољубља. Избјегавајте конфликтне и стресне ситуације.

Бик

Дјелујете узнемирено при помисли да вас неко емотивно запоставља. Коло среће се окреће, будите стрпљивији. Нечији одговори могу да се тумаче на различите начине, али ви имате лош предосјећај и страхујете од могућег неуспјеха. Размислите о бољој здравственој превентиви.

Близанци

Потребно је да разумијете нечију емотивну слабост или немогућност да испуни ваша очекивања. Не будите сувише строги. Неко се труди да вас увјери у своје добре намјере, али вама је јасно да ствари изгледају неувјерљиво и другачије. Потрудите се да уљепшате своје расположење.

 

Рак

Партнер чини ствари због којих треба да се осјећате поласкано или задовољно. Одговорите на сличан начин. Не волите да вам диктирају правила понашања. Желите да сачувате право на мишљење и индивидуалност. Избјегавајте лоше навике, пријаће вам боравак у природи.

Лав

Осјећате емотивни узлет, неко вас инспирише за добру забаву. Будите довољно маштовити у друштву вољене особе. Уколико вам недостају поуздане информације немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање. Уносите више витамина и течности у своју исхрану.

Дјевица

Нема разлога да се уљуљкујете лажним надама или емотивним фантазијама. Сигурно је само оно што је провјерено. Своје интересе не треба да везујете само за одређени тим сарадника, већ дозволите себи могућност ширег погледа на пословну ангажованост. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Вага

Неко вас узбуђује или вам привлачи пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. С пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама. Налазите се у сјајној форми.

Шкорпија

Дјелујете задовољно и расположено за излазак и нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва ваша очекивања. Важно је да остварите позитивне резултате, али не по цијену прекида пословне сарадње. Прихватите нечији користан савјет. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Стријелац

Пажње и лијепих гестова никада довољно за заједничку срећу. Слободно уживајте у лијепим стварима. Договор с једном млађом особом обећава заједнички добитак, пословни успјех или задовољство. Налазите се у сјајној форми.

Јарац

Нема разлога да емотивно уцјењујете вољену особу на такав начин само постижете супротан ефекат. Важно је да одаберете улогу која одговара вашем интересовању и посао који доноси материјалну корист. Слободно прихватите изазове који вас подстичу на креативно изражавање.

Водолија

Понашате се превише избирљиво и захтјевно пред блиском особом, на крају не добијате колико заслужујете. Свако од сарадника жели да заузме што бољу позицију која гарантује нови пословни успјех или престиж на друштвеној љествици. Избјегавајте претјеривање, успорите свој убрзани ритам.

Рибе

Недостаје вам емотивни подстицај, планирајте сусрет са особом која ће вам удахнути додатну енергију и топла осјећања. Стало вам је да остварите конкретне резултате тако да вас иритира нечија колебљивост или несигурност у пословним преговорима. Приуштите себи неку омиљену забаву, као рецепт за добро расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана