Дневни хороскоп за 11. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Имате довољно енергије да урадите све оно што се од вас тражи. Користите своје знање. Често кријете оно што имате.  Партнер ће вам показати своје емоције на неки необичан начин… Волите изненађења. Нека игре почну!  Узнемиреност. Болови у мишићима.

Бик

 Могуће је да ћете данас доћи до неке мање суме новца или ће вам неко вратити рату дуга. Бићете задовољни.   Покушавате да “оживите” контакт са брачним партнером. Да ли ћете успијети у својој намјери? Намргођени одлазите у кафану, ипак.  Проширене вене.

Близанци

Ажурно извршавате наређења. Журите. Имате много обавеза и могуће је да ћете бити заузети до вечерњих часова.   Партнер би све дао за мало ваше пажње док сте ви окупирани послом. Бар ћете се касније опустити у загрљају вољеног.  Могуће упале плућа, бронхитис.

Рак

Налазите снагу унутар себе. Данас је идеалан дан да покажете своје способности. Све околности вам иду на руку, тако да не можете много да погријешите.   Необавезна веза на помолу. Уживаћете и нећете много марити за будућност те везе.  Проблеми са несаницом. Избјегавајте да пијете лијекове ако вам то љекар није препоручио.

Лав

Пријатељ, могуће Близанац, ће вам скренути пажњу на грешке које сте правили. Ви их и даље не видите…   Сада је за вас идеалан сценарио да са вољеном особом побјегнете на неко пусто острво. Уз довољно луксуза наравно, по могућству у хотелу са 5 звијездица. Љекар ће вам скренути пажњу на то да имате проблем.

Дјевица

Можда ћете рећи нешто непромишлљено. Добар дан за посао, јер све обавезе обављате на вријеме и по плану. Мањи проблем или неспоразум са надређенима.   Оптерећени сте обавезама и желите да се одморите. Радије ћете се посветити пријатељима или рођацима, него партнеру.  Повећан апетит и склоност гојењу.

Вага

 Имаћете среће данас чак и при најједноставнијим пословима. Могуће је да генерално немате превише посла током овог дана.   Концерт, умјетничка изложба, прослава и свака прилика у којој се можете приказати у најбољем свијетлу, неће бити пропуштена.  Мањи проблеми са кожом лица и врата. Не користите непровјерене креме.

Шкорпија

Озбиљно размишљате о том да промијените радно мјесто. Једноставно сте незадовољни приходима.  Могући су проблеми због љубоморних испада. Тајна веза са доста млађом особом. Чувајте свој брак.  Узнемирени сте и можете имати проблема са бубрезима.

Стријелац

Упркос логици, све иде сасвим глатко. Повољан дан за односе са јавношћу или издавање званичних саопштења.  Веома повољан дан за почетак нове везе. Добро вам иде забављање, љубав. Ако сте већ у вези, размишљате о вјеридби.  Претјерујете са пороцима.

Јарац

Имате пуно посла и не буните се много. Већ сте унапред знали да ће тако бити и са осјећајем мира прихватате одговорност. Ко би то урадио боље од вас?   Ви, као и љубавник, имате по неки флерт са стране. Данас ионаке немате времена за нешто конкретније.  Исцрпљени сте, пијте довољно течности и повећајте унос витамина.

Водолија

Повољне околности се настављају и на вама је да искористите прилику да заблистате! Почните да дајете све од себе. Сарађујте са свима око вас.   Опуштен дан, без икаквих притисака партнерски однос лијепо функционише.  Срећни сте и имате сасвим довољно енергије за све.

Рибе

Размишљате о приватном послу. Све необичне могућности сте већ прошли.   Имате утисак да са партнером само причате о новцу. Потребан вам је бијег од реалности. У топлини породичног дома бар на кратко налазите мир.  Осјећате се мало боље. Необични снови.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана