Дневни хороскоп за 11. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

 Ован

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Посветите пажњу особи која одговара вашем емотивном расположењу и сензибилитету. Избјегавате пословни клише и стереотипно понашање. Имате интересантније идеје него рјешења која нуде ваши сарадници. Важно је да поправите расположење.

Бик

Будите промишљени и уздржани пред блиском особом. Пажљивије анализирајте партнера да бисте одгонетнули дио скривених порука. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Потребно је да смислите резервну варијанту, јер увијек постоји фактор изненађења. Важно је да акумулирате позитивну енергију.

Близанци

Партнер тачно зна шта жели да оствари. Блиска особа не дозвољава да користите нове изговоре за одлагање заједничких планова. Не треба да се оптерећујете нечијим коментарима и пропуштеном приликом. Тренутни губитак представља нову лекцију о пословном понашању. Опустите се у блиском друштву.

Рак

Важно је да сачувате емотивну блискост са једном драгом особом. Заштитите оне које волите од непотребних узбуђења. Велике амбиције или потреба за прикупљањем материјалних резултата не треба да вас наведу на погрешно понашање. Примијените неку од техника психолошког опуштања, пријаће вам.

Лав

Важно је да разумијете нечију емотивну слабост или недостатак моралне храбрости. Очекују вас различити проблеми у комуникацији или у односу са пословним партнерима. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Дјевица

Прати вас нова емотивна дилема. Не знате да ли партнер гријеши или само дјелује сумњиво у стварима које прећуткује. Потребно је да пронађете ново рјешење, како бисте правилно ријешили различите неспоразуме који вас прате у сусрету са сарадницима. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Вага

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу. Уживајте у свом свијету интиме.

Шкорпија

Избјегавајте нову породичну или емотивну расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше емотивне потребе. Покушавате да осмислите нова и корисна рјешења, али ваша околина нема довољно слуха или воље да вам се придружи. Обратите пажњу на правилну здравствену његу.

Стријелац

Избјегавајте непотребна узбуђења или изазовно кокетирање са непознатом особом. Сачувајте емотивну дискрецију. Важно је да провјеравате информације које утичу на пословну сарадњу. Понекад је тешко прихватити различита ограничења.

Пријаће вам више сати здравог сна и правилнија њега.

Јарац

Будите њежни и маштовити у друштву вољене особе. Уколико сте слободни, одговорите на нечији позив. Проблеме је лакше ријешити уз нечије присуство или договор. Прихватите нечији користан савјет. Важно је да правилно усмјеравате своју енергију.

Водолија

Налазите се у емотивном нескладу. Више вам смета партнерова еуфорија, него осјећај личне дезоријентисаности и емотивна несигурност. Ако вам је стало да сачувате своје пословне интересе, потребно је да се послужите малим лукавством или неким заобилазним методама. Уљепшајте своје расположење, опустите се.

Рибе

У сусрету са вољеном особом, нема разлога да упорно инсистирате на неким споредним догађајима. Имате различита виђења. Консултујете своје сараднике, прије него што донесете неку званичну одлуку. Више глава може да смисли боље рјешење. Пријаће вам релаксација или сусрет са пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана