Дневни хороскоп за 11. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Немојте дозволити да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Бик

Прати вас лош дијалог у односу са вољеном особом, међу вама постоје различита интересовања и мјерила вриједности. Мотивисани сте за пословни успјех, стога прихватите такмичарску атмосферу или идеју коју вам предлаже једна млађа особа. Нема потребе да се оптерећујете неким ружним догађајима или лошим слутњама.

Близанци

Нема разлога да се понашате сусретљиво. Важно је да схватите праву вриједност нечијег присуства. Поступите на основу својих мјерила и без детаљних објашњења. Коло среће се окреће, негдје добијате, а негдје губите.

Сачувајте присебност духа и добру концентрацију.

Рак

У сусрету са вољеном особом осмислите забаву која одговара заједничким потребама и укусу. Прижељкујете емотивно зближавање. Све што је добро може бити и боље под условом да уложите свој максимум и да прекорачите неке субјективне границе. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Лав

Покажите разумијевање за своју породицу. Не можете да игноришете вољену особу, јер прије или касније то ће вам се вратити. Дипломатска нота понекад постаје неизбјежна, а пословни компромис представља једино исправно рјешење. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Дјевица

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу. Обратите пажњу на своје снове.

Вага

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Шкорпија

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати “љубавне ребусе” који оптерећују вољену особу. Самопоуздање које осјећате дјелује позитивно и на вашу околину. Умијете да се затекнете у одлучујућем тренутку на правом мјесту. Осјетићете психолошко олакшање тек након искреног повјеравања са блиском особом.

Стријелац

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Промијените своју оријентацију у размишљању. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на своје сараднике. Будите умјерени и избјегавајте различите изазове.

Јарац

Нови изливи њежности пред вољеном особом доносе заједничко задовољство, али и осјећај сигурности који вам недостаје. Добро размислите коме треба да повјерите своје планове, консултујте се са особом за коју вас везује позитивно искуство. Потребан вам је добар подстицај или емотивна инспирација, опустите се.

Водолија

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору или да се супротстављате особи која ужива добар глас и шири пословни утицај. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Рибе

Посветите пажњу особи која позитивно утиче на ваше расположење. Емотивни сусрет доноси обострано задовољство. Постоје различите околности које вас успоравају, неко не жели да саслуша ваше идеје. Немојте тражити немогуће. Пријаће вам шетња или боравак у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана