Дневни хороскоп за 11. август

ГС
Дневни хороскоп за 11. август

Ево шта су нам звијезд припремиле за данас.

Ован

 Вашу учмалу свакодневицу данас ће продрмати неочекивани сусрет. Могуће је да дође до познанства са особом која ће вас покренути и учинити да се осећате добро и расположено. Ово може бити чак и упознавање са пријатељем са друштвених мрежа.

 Бик

Није вам баш драго што и данас морате да одрадите неке обавезе, али ако ништа друго – све ћете завршити још у преподневним сатима. Остатак дана користите само за љубав, само за излазак са вољеном особом и добар провод. У изузетном сте расположењу.

Близанци

 Могуће је да сте очекивали сусрет са пријатељима, али ћете морати да откажете, јер су се појавиле обавезе према неком од укућана. Изнервираће вас, али ћете се прилагодити. Данас тешко да ће доћи до сусрета са особом коју волите.

Рак 

 Сви ваши планови се одвијају баш онако како сте и намеравали. Рачунали сте да ћете цео дан бити у покрету, и то ће се и догодити. Ако имате могућности – макните се негде ван града и будите у природи. Одличан контакт са супротним полом.

Лав

 Емотивнији сте него иначе, и можда бисте најрадије провели дан мирно са својим вољеним бићем. Међутим, ваш партнер има другачије планове и ви ћете им се прилагодити. За романтику ће бити времена, данас сте у покрету и проводу и нећете се осећати ни мало лоше!

Девица

Данас у потпуности дајте одушка себи. Активирано вам је поље дружења, можда чак и неког краћег путовањца или макар шетње са пријатељима или драгом особом. Данас вас неће држати место, па ово добро расположење искористите и проведите се.

Вага

 Енергија дана вам можда и не одговара у потпуности, највише због тога што ћете се повремено осећати исцрпљено и исцеђено. Могуће је такође да ћете чешће посезати за храном, па се потрудите да не једете у већим количинама, јер ћете се тек онда осећати поспано...

 Шкорпија

Данас клацкате између потребе за емотивним партнером и тиме да узмете мало времена само за себе или задружење са најближим пријатељима. Могуће је да ћете дати приоритет онима које нисте видели дуже – са друштвом ћете се окренути забавним активностима.

Јарац

 Имали сте ви неке планове за данас. Међутим, неке ситуације су искрсле и ваши ће планови морати да буду промењени. Не изгледа ми као да је ово лоше по вас – ови преокрети вас воде ка одличном проводу и забави, а могуће је и да ће „пасти“ ново познанство и флерт.

Водолија

Свесни сте да је неопходно да одрадите обавезе око куће. Међутим, прилика за забаву је искрсла неочекивано, да просто не можете да јој одолите. Дајте себи шансу да се опустите и релаксирате са неким занимљивим људима.

 Рибе

 Ви бисте данас да стигнете на сто страна. Све се намешта тако да вас води ка занимљивим дешавањима и интензивном проводу. Мало са друштвом, мало са вољеном особом, мало времена чак и за нова познанства и интересантне људе у вашој близини...

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана