Дневни хороскоп за 11. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Не пропустите прилику да се зближите са партнером и организујете заједничке пријатне тренутке. Ако сте међу слободним Овновима, за вас као да нема препрека када је у питању оно што вам емоције траже.

Бик

Могуће су мање емотивне трзавице у односу са партнером. Слободни Бикови који планирају да се удварају једној особи прије тога треба да у својој глави елиминишу идеју неуспјеха.

Близанци

Уживаћете у заједничком дружењу са партнером и пријатељима. Слободни Близанци ће својим шармом успјети да придобију симпатије једне особе која вас је до сада игнорисала.

Рак

У партнерском доносу ситуација може бити доста затегнута па покушајте да отворено поразговарате о узроцима свог незадовољства. Слободним Раковима ће присуство једне особе покренути лавину емоција.

Лав

Партнер ће данас бити наклоњен вашим жељама, што ће вас оснажити и подстаћи да и ви нешто урадите за њега. Слободни Лавови ће уживати у динамици на емотивном плану.

Дјевица

У вашој вези ви сте сада кључни фактор стабилности, имајте то у виду. Слободне Дјевице не би требало да сада себе оптерећују бригама на емотивном плану. Веза између информација које круже на послу и вашег очекивања донијеће вам бољи пласман.

Вага

Емотивна отвореност према партнеру могла би да учини велики помак у вашој вези. Слободне Ваге ће се осјећати сада спремније да пронађу своју сродну душу, као да вам се поново враћа нада у љубав.

Шкорпија

Данас се можете ослонити на партнера када је ријеч о активностима и обавезама које вас оптерећују. Слободне Шкорпије неће бити спремне да покажу своја најдубља осјећања, али ћете неким гестом ипак дати до знања једној особи колико вам значи.

Стријелац

Партнер би могао бити незадовољан вашом преокупираношћу стварима које сматра небитним. Ако сте међу слободним Стријелцима, неко у кога сте полагали наде сада вам се чини недостојан ваше пажње.

Јарац

Могли бисте доћи у прилику да се посвађате са неким рођаком због једног члана ваше породице. Слободни Јарчеви ће бити заинтересовани да испитају искреност једне особе које вам се допада.

Водолија

Бићете изненађени једним партнеровим гестом, али нема потребе да то тумачите тако да вам побуди неке сумње. Слободне Водолије ће добити поново прилику да се приближе једној особи која је већ одавно у вама подстакла емоције.

Рибе

У партнерском односу ће доћи до већег степена зближавања са вољеном особом. Слободним Рибама једна особа ће се наметнути као спремна да вас разуме и изађе у сусрет вашим потребама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана