Дневни хороскоп за 11. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 11. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Евентуални повећан обим посла Овнови би требало да подијеле са особама од повјерења из блиског окружења. Што се тиче дешавања на пољу љубавних релација, за очекивати је да дан протекне у прилично мирном ритму и у границама просјека. Будите физички активни.

Бик

Напоран радни дан чека типичне Бикове. Упозорење се односи да евентуални повећан обим посла који треба завршити на вријеме. Није лош дан да неке одлуке у сфери љубави које су сазреле у вашој глави покушате изнијети на свјетло дана и покренете у реализацију.

Близанци

Врло добар радни дан у најави је пред Близанцима. Организација и завршетак преузетих обавеза требала би да вам буде приоритет. Било би добро да се држите основних одговарајућих начела и на емотивном пољу, али ипак будите приправни да иницијативу препустите другој страни.

Рак

Безмало током цијелог дана Ракове може пратити повољан стицај пословних околности да у свом ритму и на вријеме заврше започето. Битнијих промјена није реално да буде ни на пољу љубавних релација, мада није искључено да вас нечим пријатно изненади драга особа. Могуће алергијске реакције коже.

Лав

Солидни резултати на крају радног дана су реално могући код најтипичнијих Лавова, али уз много уложеног времена и потрошене енергије. Што се тиче дешавања на пољу љубавних релација, данас вам је најслабија тачка стрпљење, потрудите се да избјегнете нагле одлуке.

Дјевица

Одличан радни дан требало би да имају особе рођене у знаку Дјевице и овог уторка. Безмало све професионалне активности данас вам иду од руке. Само напријед. Покажите своја осјећања према вољеној особи без суздржавања. Важно је да будете отворени и да правите заједничке темеље за будућност. Могуће осцилације крвног притиска.

Вага

Без битнијих промјена у односу на професионалне активности претходног дана. Доста посла је пред вама, доста комуникације па се потрудите да се што боље организујете. На основу ситних детаља проанализирајте понашање драге особе и доћи ћете до закључка шта вам је чинити. Боље је да на вријеме увидите и избалансирате све што вам смета.

Шкорпија

Захтјеван дан је пред Шкорпијама када су пословне обавезе у питању, потрудите се да се не префорсирате. Уживајте у  опуштајућим  и интересантним  тренуцима и дружењу са драгом особом и организујте неку посјету пријатељима или негдје отпутујте, пријаће вам.

Стријелац

Иако вас очекују нека успоравања данас везано за реализацију већ договорених послова, нема разлога за већу забринутост. Дан попуните стварима које волите да радите и у којима истински уживате и немојте дозволити да вам ико било шта намеће.

Јарац

Данас би било најбоље да се држите својих зацртаних обавеза и не упадате у вербалне расправе са сарадницима, јер нећете ништа постићи. Опуштенији приступ и сагледавање ствари из више углова вам може помоћи да неке ствари боље процијените и другачије одреагујете.

Водолија

Напоран дан је пред Водолијама. Требало би да обратите пажњу на папирологију и гомилу података који вас могу оптеретити и дати знак да водите рачуна како не би направили већи пропуст. Доста мањих разлога за нервозу допринијеће да током овог дана немате довољно стрпљења и разумијевања за суптилна дјеловања у сфери љубави.

Рибе

По принципу крени - стани могао би да протекне овај радни дан код већине Риба. Ништа не форсирајте, јер доста тога и не зависи од вас. Током овог дана није реално очекивати да вам се догоди нека капитална промјена, али можете личним ангажовањем макар за нијансу уљепшати себи дан. Будите у покрету, пријала би вам шетња.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана