Дневни хороскоп за 10. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Искористите ову недjељу да се одморите и напуните батерије за наредну седмицу. Пријаће вам породично окупљање и разговори. Немате већих препрека на љубавном плану данас, што у преводу значи – препустите се уживању. Здравље: Без значајнијих упозорења.

Бик

Бикови би поред планираног одмора могли и да се позабаве прављењем неких начелних планова за наредну седмицу, неће шкодити. Посветите се драгој особи, поклоните јој неки фини знак пажње и уживајте у доброј и опуштеној атмосфери. Здравље oдлично.

Близанци

Будите рационални колико је то могуће када су финансијске трансакције у питању. Неки трошкови би могли бити заиста непотребни данас. Пустите нека ствари иду својим током и ништа не форсирајте. Потрудите се на сваки начин да угодите драгој особи. Осjетљивост грла.

Рак

Ракови би данас требало да буду у првом плану, што значи подредите све обавезе својим потребама и потрудите се да себи приуштите неко мало задовољство. Још љепша слика очекује вас на љубавном плану. Могли бисте да са вољеном особом доживите тренутке за памћење. Здравље одлично.

Лав

Промијенљиво расположење могло би да задеси Лавове ове недјеље, па би било добро послушати неки пријатељски савјет. Углавном бављење самим собом и суочавање са сопственим дилемама и размишљањима могли бисте да очекујете данас. Растеретите поље психе, пише Астропутник.

Дјевица

Дјевице би могле данас да буду врло активне када је у питању помоћ неком од блиских пословних сарадника. Ту у пословном окружењу могуће је и понека љубавна варница да сијевне. Обратите пажњу. Осјетљивост плућа.

Вага

Још један активан и успјешан дан је пред Вагама. Акценат би могао да буде, прије свега, на неким мање захтијевним обавезама. Данас бисте могли на неке ствари коначно да ставите тачку и покренете теме за побољшање постојеће љубавне ситуације. Здравље врло добро.

Шкорпија

Добар дан је пред Шкорпијама које су пословно повезане са иностранством. Размишљајте и о неком виду додатног усавршавања. Није искључен сусрет са особом коју сте упознали на неком путовању, па ето прилике да фино проћаскате. Здравље одлично.

Стрелац

Ако је још нешто од заосталих обавеза остало, онда имате прилике да данас све приведете крају. Остатак дана посветите се преко потребном одмору. Није вријеме да потежете неке приче из прошлости. Потрудите се да ствари посматрате из позиције друге стране. Порадите на јачању имунитета.

Јарац

Обавите оно што је неодложно од обавеза, испоштујте себе и сараднике, а остатак слободног времена одморите како бисте напунили батерије за нови радни циклус. Повољан дан је пред вама да више пажње посветите угађању драгој особи, која ће и те како знати да вам узврати. Здравље врло добро.

Водолија

Доста напоран дан је пред Водолијама. Обавеза би могло бити напретек, што и није новост. Неће бити смак свијета уколико нешто остане и за сутра. Иако бисте можда жељели и имали воље да се посветите љубавној сфери, данас ће вам то тешко поћи за руком. Направите баланс између одмора и обавеза.

Рибе

Рибе би требало да се позабаве активним одмором и опуштањем. Пријала би вам физичка активност, спорт, боравак на отвореном. Данас је некако најважније да не будете на крај срца по питању љубавних односа. Здравље солидно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана