Дневни хороскоп за 10. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Погађа вас нечије понашање или одлука. Трудите се да потиснете своје нерасположење мада вам то баш и не успијева. Ви располажете убједљивим аргументима, али некоме није стало да истина исплива на видјело. Очекујте тешке преговоре.

Бик

Партнер добро препознаје ваше намјере, без обзира на позу или емотивну игру коју играте. Не можете прикрити истину. Неко покушава да вас подстакне на другачији начин размишљања или да прошири ваше сазнајне видике у различитим правцима.

Близанци

Дјелујете задовољно и инспиративно, добијате емотивну подршку од особе која има важно мјесто у вашем животу. Потребно је да преузмете активну улогу или да се оријентишете ка практичним решењима. Показаће се да је успјех на вашој страни.

Рак

Дјелујете узнемирено, затражите нечији опроштај и избјегавајте емотивно ривалство. Контролишите своје импулсе. Не можете заваравати сараднике причом која импонује вашој сујети и занемарити нечију оштроумност.

Лав

Неко вас подстиче на добро расположење. У складу са својим афинитетима умијете да створите романтичну атмосферу и да привучете нечију пажњу. Одбијате да прихватите нечију улогу у преговорима, не желите да се налазите изван главних догађаја на пословној сцени.

Дјевица

У духу емотивне инспирације планирајте романтичну забаву или нови љубавни сусрет. Пријаће вам нечија пажња и наклоност. На вама је да створите основне услове и да покренете главну иницијативу, а на неком другом да успјешно реализује ваше идеје.

 

Вага

Будите промишљени и уздржани пред блиском особом. Пажљивије анализирајте партнера, да бисте одгонетнули дио скривених порука. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Потребно је да смислите резервну варијанту, јер увијек постоји фактор изненађења.

Шкорпија

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу.

Стријелац

Осјећате нелагодност. Партнер нема довољно слуха за ваша објашњења и изговоре, а вама недостаје стрпљење. Покушавате да остварите своје пословне планове, али постоје изненадни проблеми који вас успоравају.

Јарац

Вама недостаје стрпљење, а вашем партнеру храброст да се суочи са заједничким проблемима. Смирите обостране страсти. Не допада вам се нечија улога у пословним сусретима, али не треба да се оптерећујете процјеном туђих вриједности.

Водолија

Сувише пажње посвећујете неким споредним догађајима који вас додатно удаљавају од вољене особе. Пажљивије бирајте ријечи које користите у сусрету са сарадницима. Дипломатска нота постаје неизбјежна, нарочито када за то постоји добар пословни интерес.

Рибе

Избјегавајте емотивне провокације које могу да вас наведу на погрешно понашање. Дјелујете мудро или промишљено у сусрету са сарадницима. Нема потребе да се понашате наметљиво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана