Дневни хороскоп за 10. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Уколико желите да брже стигнете до неких рјешења у пословној сфери, а да то буде са што мање стреса и нервозе, некако ћете морати да прогутате чињеницу да можда нисте баш увијек у праву и да можда ваш начин функционисања није најбољи.

Бик

Пословно сте ви у доброј фази, јер су ствари кренуле да се развијају. Није то савршено, да се разумијемо и вјероватно вам одузима доста енергије, али с обзиром на то колико је тежине било у претходном периоду, ово је сада још и одлично.

Близанци

Неке ситуације или неке особе (можда надређени) вам баш и нису најјаснији у овом периоду, можда добијате контрадикторне или збуњујуће информације од њих. Ипак, неспоразуми се дају ријешити, а ствари разјаснити.

Рак

Много тога се већ покренуло, а од средине седмице ће се и убрзати додатно. Изаћи ћете из неких зачараних кругова по питању пословних ситуација, папирологије, договора. Као да до сада нисте успијевали да пронађете праве ријечи и изведете праве поступке, а сада се некако све уклапа само од себе.

Лав

У пословном животу очекује вас седмица препуна активности. Пословних обавеза ће бити прилично и вјероватно је да ће се отворити и неке нове или оне које сте “заборавили” да одрадите у протеклом периоду.

Дјевица

Посао ће вас хтјети. А хтјећете и ви њега, поготово тај финансијски дио који сада заиста има шансу да се лијепо цимне набоље и да вам донесе стабилност. Само покушајте да мало ограничите трошкове, пошто су се прилично разуздали.

Вага

Пословно, ово није нимало лош период, јер умијете да се истакнете, да избијете у први план било да су у питању ваше идеје или начин на који функционишете у послу. Можете евентуално у првим данима седмице имати неку неусаглашеност са сарадницима, неку форму неразумијевања.

Шкорпија

Мало сте се заглавили у неким пословним ситуацијама, договорима или обавезама и никако да изађете из тога и продишете. Рачунајте да ће од средине седмице овај притисак који осјећате престати и да ћете ријешити то што вас сада мучи и оптерећује.

Стријелац

Отприлике до половине седмице или нисте фокусирани на посао или је пак обавеза толико да не успијевате да се организујете па су и те како могући и пропусти и кашњења са ваше стране. У тим данима можете бити и нешто нервознији.

Јарац

Доста добра пословна седмица је пред вама. Успијеваћете да се на прави начин повежете са онима који су вам потребни, исто као што сте ви потребни њима. Лијеп период да неки пословни контакти крену у правом смјеру, да се разлике превазиђу.

Водолија

Када вам планете дају вјетар у леђа, онда не шкртаре па ево и подршке када је пословни сегмент у питању. Код неких од вас посао и текуће обавезе ће функционисати једноставније, лакше, а уколико и буде покоји проблемчић, он ће се очас посла превазићи.

Рибе

Мало сте превише обавеза натоварили на себе. Како ћете успјети да изгурате, не знамо, али слободно рачунајте да ће вам прва половина седмице бити мали распад система. У ствари не система већ вас, јер се не знате организовати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана