Дневни хороскоп за 10 октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10 октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Немојте давати обећања која не можете да испуните. Осмијех и емотивне жеље не значе много уколико не постоји чврста намјера. Покушавате да исправите пословне пропусте, нема разлога да превише причате о својим плановима. Важни су резултати, а не коментари. Пријаће вам излазак, шетња или боравак у природи.

 

Бик

Потрудите се да будите довољно шармантни пред особом која тестира ваше духовне квалитете и личне способности.

У сусрету са сарадницима боље је да се усредсриједите на тренутну ситуацију него да се бавите далеким прогнозама. Пријаће вам витаминска исхрана и више течности.

Близанци

Пажљивије бирајте особу са којом желите емотивно да се опустите или да уживате у некој интимнијој забави. Подстичите код себе креативну радозналост и упорност, али само до оне границе која неће представљати проблем да успјешно остварите своје намјере.

Избјегавајте неумереност и различите видове екстремног понашања.

Рак

Нема потребе да тражите кривца за своје промашаје. Дјелујете провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат.

Претјерујете у својој жељи да оставите снажан утисак на сараднике. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности. Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.     

Лав

У приватном животу будите довољно промишљени у изјавама и уздржани у понашању пред партнером.

Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у непријатну ситуацију или у пословно-финансијски губитак.

Вечерње сате посветите неком омиљеном хобију, релаксирајте се.

Дјевица

Поставите одређена правила у емотивном дијалогу. Немојте дозволити свом партнеру претјерану дозу самовоље. Уколико се налазите у осјетљивој психолошкој фази, препустите својим сарадницима да се баве компликованијим задацима. Важно је да се ослоните на свој разум, нема разлога за панику.

Вага

Важно је да реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте љубавни сусрет или атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, без ризика нема ни успјеха. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Шкорпија

Немојте дозволити да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете апорним обавезама.

Стријелац

Прикривање истине пред блиском особом узрокује нове емотивне сумње. Узајамно повјерење је неопходно и дјелује љековито. Уколико вам се не допада нечије понашање, покушајте да контролишете своју професионалну осујећеност или незадовољство. Обратите пажњу на правилну исхрану или на здравији начин живота.

Јарац

У сусрету са вољеном особом употријебите опробани рецепт за емотивно зближавање. Добра воља чуда чини. Понекад све постаје релативно. Избјегавајте варијанту све или ништа и различите изазове који могу да вас оштете. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Водолија

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите забаву у двоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Рибе

Сувише очекујете од нечијих обећања или од особе која упорно покушава да вас наведе на своје емотивне планове.

Ситуација која за вас представља једноставно пословно рјешење на неког другог дјелује као компликована процедура. Избјегавајте стресне и напорне ситуације, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана