Дневни хороскоп за 10 новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10 новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Брину вас емотивне дилеме или лош предосјећај који имате у вези са једном блиском особом. Постоје ситуације које не можете рјешавати самостално. Успјешни резултати подразумијевају тимски рад и повјерење. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Бик

Пажње и лијепих гестова никада довољно за заједничку срећу. Слободно уживајте у лијепим стварима. Договор са једном млађом особом обећава заједнички добитак, пословни успјех или задовољство. Налазите се у сјајној форми.

Близанци

Не можете да игноришете нечије присуство, стога обратите пажњу на идеју коју предлаже вољена особа или блиски пријатељи. Очекујете велике промјене у својој околини, али реалност изгледа другачије, узалудно расплињавате креативну енергију. Избјегавајте неке лоше навике и стресне ситуације.

Рак

Боље је да своју пажњу посветите породичном животу или некој мирнијој теми у којој преовлађују “позната правила игре”. Умор, лоша концентрација или расијаност представљају довољан повод да се не уплићете у различите компликације. У вечерњим сатима пријаће вам опуштена атмосфера, акумулирајте позитивну енергију.

Лав

Нема разлога за лажну скромност у друштву вољене особе. Покажите да умијете да заблистате пуним сјајем и заносом у правом тренутку. Налазите се у сјајној прилици да утичете на пословни договор или да удвостручите своје резултате. Потребно је да преузмете иницијативу. Приуштите себи неку омиљену забаву у одабраном друштву, акумулирајте позитивну енергију.

Дјевица

Избјегавајте нову породичну или партнерску расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разуме ваше идеје и емотивне потребе. Због различитих правила која намећу одређени сарадници морате да прихватите компромис или утјешну варијанту. Обратите пажњу на правилнију здравствену његу.

Вага

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите интересантну забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Шкорпија

Постоји особа која у вама покреће снажне емоције, усмјерите мисли ка заједничким темама. Уживајте уз блиску особу. Нема потребе да закључујете на основу првог утиска, сачекајте пригодан тренутак. Имате довољно искуства да се заштитите од лоших утицаја. Радост срца дјелује љековито у сваком погледу.

Стријелац

Дјелујете узнемирено, али за разлику од вас партнер тачно зна шта жели или осјећа. Стога не дозвољава промјену заједничких планова. Пропуштену прилику не треба посматрати као велики губитак, већ као добар подстицај за будуће пословно-финансијске планове. Планирајте омиљену забаву, као подстицај за добро расположење.

Јарац

Будите умјерени у захтјевима према вољеној особи. Пријаће вам сусрет са блиским пријатељима и нечија пажња. Нечија прича на вас оставља супротан ефекат. Нема потребе да се расплињавате на различите стране и да се оптерећујете амбициозним циљевима. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Водолија

Недостаје вам емотивни подстицај, планирајте сусрет са особом која ће вам удахнути додатну енергију и топла осјећања. Стало вам је да остварите конкретне резултате, тако да вас иритира нечија колебљивост или несигурност у пословним преговорима. Приуштите себи неку омиљену забаву, као рецепт за добро расположење.

Рибе

Сусрет са једном особом више подсјећа на игру “емотивног прикривања” и тестирања него на искрену размјену осјећања. Налазите се пред новом пословном дилемом. Избјегавајте такмичарске ситуације, посебно када не располажете провјереним информацијама. Посветите пажњу ведрим садржајима, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана