Дневни хороскоп за 10. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

У емотивном смислу немојте чинити ствари које код партнера изазивају љутњу или негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду и сада вам преостаје жаљење због онога што сте рекли или учинили. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Бик

Неко вас доводи пред ново емотивно искушење. Смишљате одговор или начин на који треба да поступите према блиској особи. Све се своди на принцип узимања или давања, оно што добијате има високу цијену и захтијева велико залагање. Избјегавајте импулсивно понашање, опустите се.

Близанци

Нема потребе да преувеличавате своје жеље и интересовања у сусрету са вољеном особом. Партнер не реагује на вашу причу. Лакомисленост или помисао да се налазите испред других представља класичан примјер претјераног самољубља. Избјегавајте конфликтне и стресне ситуације.

Рак

Довољан је позитиван подстицај или унутрашњи импулс да осјетите велики емотивни занос који вас приближава драгој особи. Уколико будете довољно ефикасни, предстоји вам нови добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику. Налазите се у сјајној форми.

Лав

Нема потребе да се понашате скромно у друштву вољене особе. Пратите своја осјећања и ритам срца. Проналазите прави смисао или задовољство у различитим ситуацијама које уљепшавају ваше расположење и обогаћују животно искуство. Налазите се у сјајној форми.

Дјевица

Веће значење имају детаљи које мудро прећуткујете, него ствари које саопштавате љубавном партнеру. Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности. Потребно је да побољшате кондицију.

Вага

Претјерана доза храбрости или самовоље може да искомпликује заједнички живот и однос са блиском особом. Уколико немате интересовања да се посветите неким заморним темама, будите искрени и немојте давати званична обећања. Подстичите код себе концентрацију и позитивно расположење.

Шкорпија

Дјелујете узнемирено. Боље је да прихватите партнерову идеју, него да провоцирате нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да је истина све што чујете или да нечија обећања представљају довољну гаранцију за пословно-финансијски добитак. Потребно је да се растеретите сувишних брига.

Стријелац

Налазите се под емотивним притиском, морате да испоштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас партнерово понашање. Продужена расправа илуструје вашу несигурност или немоћ да превазиђете тренутну ситуацију. Важно је да извучете добру поуку. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Јарац

Важно је да смирите своје узавреле страсти и да затражите савјет од блиских пријатеља. Немојте иритирати свог партнера. На директан начин изражавате своје незадовољство, љути вас нечије понашање и неправда коју доживљавате у друштву сарадника. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Водолија

У емотивном смислу смета вам сазнање да вољеној особи недостаје инспирација, храброст или искреност. Немојте дозволити да вас неко обавезује на сарадњу која не испуњава ваше критеријуме и очекивања. Пријаће вам промјена и релаксација.

Рибе

Партнер очекује да заблистате у пуном сјају. Можда то представља одређени напор, али увијек вриједи покушати. Дипломатска нота понекад постаје неизбјежна, а пословни компромис представља једино исправно рјешење. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана