Дневни хороскоп за 10 март

Г.С.
Дневни хороскоп за 10 март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Енергија која ће вас подстицати на страст и храброст доминираће почетком недjеље. Спремите се за инспирацију и акцију - идеално вријеме за покретање нових подухвата.

Бик

Пословни изазови се појављују средином недјеље, али ваша упорност ће вам помоћи да превазиђете препреке. Наставите храбро ка својим циљевима.

Близанци

Комуникација је кључна за вас. Неочекивани разговори могу донијети занимљиве догађаје и прилике. Будите спремни на спонтане сусрете.

Рак
Љубав је у фокусу овог викенда. Планирајте посебан излазак ако сте у вези, а самци нека буду отворени за неочекиване љубавне сусрете.

Лав

Фокусирајте се на лични развој. Ова недјеља је повољна за учење нових вјештина и постављање дугорочних циљева. Оснажите себе.

Дјевица

Отворите се за авантуре и путовања. Нека вас спонтаност води ка новим искуствима и освјежењу. Не спутавајте партнера у ономе што жели да ради.

Вага

Будите опрезни са финансијама. Избјегавајте импулсивне куповине и размислите о дугорочним улагањима. Пазите на своје трошкове.

Шкорпија

Посветите се блиским односима. Разговарајте о осјећајима са партнером или породицом. Дубље повезивање доноси емоционалну стабилност.

Стријелац

Очекујте позитивне промене на послу. Ваш труд ће бити препознат, што може довести до повећања одговорности или промјене позиције у наредном периоду.

Јарац

Ово је вријеме за лични раст. Посветите се себи и поставите дугорочне циљеве. Ваша преданост ће се исплатити. Партнер се може осјетити запостављено, па разговарајте о томе.

Водолија

Неочекивани сусрети са старим пријатељима или колегама обиљежиће викенд. Инспирација долази из прошлости, будите спремни на то али не враћајте се на већ завршене теме.

Рибе

Искористите викенд за креативне активности. Маштовити израз или умјетнички пројекти доносе радост и инспирацију. Допустите својој креативности да процвијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана