Дневни хороскоп за 10. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

У одређеним ситуацијама уз вас трпи и вољена особа, али ви то упорно поричете са намјером да се ствари промијене у вашу корист. Дјелујете сумњичаво у сусрету са сарадницима. Уколико се превише удаљавате од заједничких тема, очекују вас додатне компликације. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Бик

Будите довољно маштовити и осмислите неку интересантну забаву удвоје. Учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним ситуацијама у различитим правцима. Све је могуће када имате добру вољу.

Близанци

Партнер понекад не разумије све ваше идеје, потребно је да се разјасните око заједничких неспоразума. Привлаче вас велики изазови, у вама се покренуо такмичарски импулс и не можете да се задовољите са просјечним резултатима. Побољшајте своју психофизичку кондицију.

Рак

Дјелујете узнемирено, затражите нечији опроштај и избјегавајте емотивно ривалство. Контролишите своје импулсе. Не можете заваравати сараднике причом која импонује вашој сујети и занемарити нечију оштроумност. Пријаће вам релаксација уз омиљени хоби.

Лав

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима. У већини ситуација умијете да прилагодите критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове. Посветите пажњу неким ведрим и забавним садржајима, опустите се.

Дјевица

Бринете без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава своје мисли. Али, поступци довољно говоре о осјећањима. Када ствари не иду у жељеном правцу, губите мотивацију, а нечија критика доноси супротан ефекат. Потребно је да побољшате своју концентрацију.

Вага

Имате утисак да партнер упорно прикрива извјесне детаље или истину, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспјех, не будите неправедни према особи чије намјере не познајете довољно. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Шкорпија

Почиње да вам смета нечије присуство или провокативно понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом у емотивном односу. Понекад је тешко препознати тим који побјеђује и страну која губи. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Стријелац

Немојте давати обећања која не можете да испуните. Осмијех и емотивне жеље не значе много, уколико не постоји чврста намјера. Покушавате да исправите пословне пропусте, нема разлога да превише причате о својим плановима. Важни су резултати, а не коментари. Пријаће вам излазак, шетња или боравак у природи.

Јарац

Дјелујете узнемирено, али за разлику од вас партнер тачно зна шта жели или осјећа и не дозвољава промјену заједничких планова. Пропуштену прилику не треба посматрати као велики губитак, већ као добар подстицај за будуће пословно-финансијске планове. Планирајте омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Водолија

Контролишите негативне страсти у емотивном односу и не дозволите да вас неко наведе на погрешно понашање. Важно је да своје идеје пласирате на правом мјесту, тако да сви око вас буду срећни и задовољни. Подстичите код себе креативно расположење. Пријаће вам боравак у природи или нека спортска активност.

Рибе

Вама недостаје стрпљење, а вашем партнеру храброст да се суочи са заједничким проблемима. Смирите обостране страсти. Не допада вам се нечија улога у пословним сусретима, али не треба да се оптерећујете процјеном туђих вриједности. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана