Дневни хороскоп за 10. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Особе из ваше прошлости могу се појављивати током овог мјесеца, али без обзира на вашу појачану сентименталност и одређени жал за неким временима и људима – ви ипак идете напријед, ка неким новим љубавима. А те нове посебно су актуелне у другом дијелу мјесеца.

Бик

Прва половина маја баца фокус на промјене које се дешавају у сарадничким односима, у пословним партнерствима и пословном окружењу. Период нешто лошије комуникације са онима са којима радите, могућности за неспоразуме и грешке.

Близанци

Посљедња недјеља маја је добар период уколико желите да испланирате краће путовање или излет – то може прилично позитивно утицати на ваш однос. Слободни Близанци – за интересантна дешавања и емотивне почетке повољни су први дани маја, као и посљедња декада мјесеца.

Рак

Шаренило од дешавања и осјећања у вашим емотивним релацијама. Чак и оне најстабилније везе могу повремено трпјети због лошије комуникације или неразумијевања са партнером. Ви сте доста осјетљиви и можете реаговати бурно чак и на оно што је реално гледано - ситница.

Лав

Раскорак између приватних и пословних обавеза, појачана нервоза и осјетљивост - све ово може утицати на однос са вољеном особом, па чак повремено доводити и до жустрих расправа. Вас двоје сте час у одличном расположењу, час као да се уопште не разумијете

Дјевица

Током прве недјеље маја може доћи до врло затегнуте комуникације између партнера и вас. Неке старе, а неријешене теме изаћи ће на дневни ред и неће бити лако направити компромис и стабилизовати ситуацију. Ипак, савјетује вам се да урадите све што је до вас.

Вага

Венера (ваша владарка) и Марс (партнерска планета) биће током већег дијела мјесеца у знаку Рака и квадратном аспекту према вашем знаку, а што не указује на мирно и стабилно функционисање у вашим емотивним причама.

Шкорпија

Потребан је опрез у оним односима који су већ на климавим ногама, јер су могући чак и прекиди веза. Генерално гледано – партнер и ви морате да се више посветите односу, разријешите потенцијалне проблеме, недоумице или сумње – да бисте могли растерећени да наставите даље.

Стријелац

Неопходна је отворена и конструктивна комуникација, а то је сада могуће извести. Суштински, овај период је захтјеван за вас двоје, али са нешто више стрпљења и труда, све се да ријешити. Друга половина мјесеца је лаганија и више прожета емоцијама и блискошћу.

Јарац

Кашњења или компликовања ситуација, пролонгирање договора и тешкоће са административним и папиролошким питањима могу вам одузети доста времена и енергије током прве двије декаде маја. У сарадничким и колегијалним односима биће повремено варница.

Водолија

Врло напоран мјесец, али истовремено  врло плодоносан мјесец испред вас. Слободно рачунајте на компликације и тешкоће, јер ће их бити. Исто тако  рачунајте и на одуговлачења сваке врсте и повремене несугласице са сарадницима и клијентима.

Рибе

Комуникацијски проблем може бити актуелан током већег дијела маја, поготово ако постоје теме које сте раније гурнули под тепих и правили се да оне не постоје, или ако се понављају неке ситуације које су већ раније изазивале варнице између партнера и вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана