Дневни хороскоп за 10. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Овог мјесеца са Венером која наставља свој боравак у Лаву одлучни сте да угодите себи. Имате намјеру да се добро проведете. Дакле, не долази у обзир да се жртвујете под овим љетним сунцем.

Бик

Пошто је Јупитер инсталиран у вашем знаку, ствари иду набоље. Ваше љубави, ваши односи и ваши пројекти крећу се у добром правцу. Враћа вам се и равнотежа коју сте успут изгубили.

Близанци

Желите да остварите своје амбиције по сваку цијену. Авај, то остварење ометају дисонанце које долазе од Риба и Дјевице. Ове енергије чине да се крећете између повјерења и обесхрабрења.

Рак

Јупитер и ваша срећна звијезда повезани су са Марсом у Дјевици. Као резултат тога ствари почињу да се крећу у добром правцу. Прилике пред вама су све интересантније. Овог мјесеца имате арсенал енергије.

Лав

Меркур и Венера заузимају ваш знак. Ове енергије стимулишу самопоуздање и квалитете. Освјетљавају вашу ауру свјетлошћу која чини да будете примијећени. Нажалост ово би изазвало нежељене ефекте.

Дјевица

Тешко вам је да видите позитивне аспекте прилика које вам се пружају. Они вас чине песимистичним, што вас тјера да се повлачите у себе. Меркур вам помаже да све јасније видите.

Вага

Током јула упознаћете људе који ће вам помоћи да остварите своје амбиције. Међутим, иако сте у позитивној фази, дисонанце које долазе од Рака стварају препреке које ћете морати да савладате.

Шкорпија

Срећа никада не стиже сама, 11. јула Марс прелази у Дјевицу и од тог датума имаћете потребан потенцијал да преговарате о приједлозима које сте предочили својим послодавцима.

Стријелац

Немојте да се обесхрабрите! Вјерујте у своју срећу. Зашто? Зато што имате користи од предузимљивих и срећних енергија Венере, Меркура и Сунца у Лаву. Они вас инспиришу.

Јарац

Зграбите шансу и могућности које вам се пружају док их проучавате са пажњом која вас карактерише. Еволуција ваше ситуације је, дакле, на правом путу. Преласком Марса у Дјевицу ствари добијају другу димензију.

Водолија

Овог мјесеца морате да савладате препреке које оличавају Уран и Јупитер у Бику. Суочићете се и са неким одбијањима која су изазвана енергијама које доноси Лав. Ако желите да постигнете неке циљеве, треба да рјешавате ствари једну по једну.

Рибе

Корачате ка успјеху. Ваши циљева су прецизни, а Јупитер вам шаље прилике да их остварите. Што се тиче Сатурна, он вам у овом периоду неће правити превише проблема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана