Дневни хороскоп за 10. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Нисте очекивали да ће вам колега са којим сте мислили да сте у добрим односима забити нож у леђа. Ране видајте код куће, партнер ће се здушно потрудити да вас орасположи и одагна вам бриге. Провјерите притисак, стрес вам прави хаос у тијелу.

Бик

То није разлог да се нервирате, свако је одговоран за своје поступке, запамтите. Нервозу преносите на партнера. Ствари које прећуткујете већ неко вријеме зарад сопственог мира, данас не можете да игноришете. Могућа је главобоља.

Близанци

Могли бисте да се мало уозбиљите. Проблем у вези за који сте вјеровали да је ријешен, поново искрсава. Овог пута истрајте у томе да истјерате ствари на чистац. Осјећаћете се боље. Напетост изражена.

Рак

Имате велике планове за викенд, али могуће је да ћете морати нешто да мијењате. Позив или посјета особе коју нисте дуго видјели могла би да вас поремети. Ако имате хроничне болести, водите рачуна да узимате терапију по договору са љекаром.

Лав

Заузети Лавови наилазе на проблеме, несугласице са партнером око финансија. Слободни имају удварача који ће их шармирати. Али, није све тако чаробно како изгледа. Не срљајте. Пазите се вируса.

Дјевица

Постоји ризик да колеге вашу агилност протумаче као наметљивост. Заузете Дјевице се осјећају заробљено у вези. Потребан вам је предах од партнера. Слободнима се смијеши занимљиво познанство. Муче вас алергије.

Вага

Не дозволите да вас трачеви на радном мјесту омету, немојте  другима да дајете повода да вам подмећу ногу. Партнер није задовољан мрвицама пажње коју му пружате. Вријеме је за озбиљан разговор. Могући проблеми с притиском.

Шкорпија

Никако нисте задовољни. Чекате да се нешто само од себе деси и промијени вам живот. Данас ће вас један позив подстаћи да узмете судбину у своје руке. Само храбро. Могући проблеми са затвором.

Стријелац

Превише обавеза сте преузели на себе и ако тако наставите, одразиће вам се на здравље. Партнер има сјајан приједлог за вас, обрадоваће вас његова иницијатива. Слободни Стријелчеви размишљају о бившој љубави, мучи их носталгија. Више спавајте.

Јарац

Особа на положају ће вам повјерити важан задатак и ако одиграте карте како треба, смијеши вам се боља позиција, али и повишица. Нисте задовољни стањем у вези већ неко вријеме, данас би могао да се деси преокрет. Бићете позитивно изненађени. Добро се осјећате, али припазите на исхрану.

Водолија

Могуће је да ћете нешто пропустити због чега ћете морати да радите током викенда. Заузете Водолије ће имати озбиљан разговор са партнером, али без бриге. Лако ћете доћи до рјешења. Слободне очекује бурно и страствено вече. Више се крећите.

Рибе

Задатке обављате прије времена и без потешкоћа, што ће вам оставити више слободног времена. Искористите га за дружење са пријатељима које дуго нисте видјели. Могуће је да ћете преко њих упознати особу која ће вам заокупити пажњу у наредном периоду. Здравље је добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана