Дневни хороскоп за 10. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

***

Ован

Потрудите се да дјелујете неодољиво на особу која привлачи вашу емотивну пажњу. Осмислите интересантну и романтичну забаву. Уколико сте довољно одговорни, немојте дозволити да вас поколеба нечија прича. Поступите по својој савјести. Зрачите позитивном енергијом.

Бик

Неко не испуњава ваша емотивна очекивања, али ви сте толерантни и пуни разумијевања за особу која користи вашу добру вољу. Будите мудри и прихватите нечији савјет да бисте спријечили додатне компликације. Околина не разумије у потпуности све ваше идеје. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Близанци

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите интересантну забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Рак

Дјелујете узнемирено. Прије или касније морате да прихватите нечија правила о заједничком животу и емотивну опомену. Покушавате да скренете пажњу околине у правцу који највише одговара вашим пословним интересима. Потребно је да побољшате концентрацију.

Лав

Размислите на који начин треба да шармирате или одобровољите љубавног партнера. Не будите разметљиви пред сарадницима, на вријеме затражите нечију моралну или материјалну подршку. Пријаће вам психофизичка релаксација и нека спортска активност.

Дјевица

У сусрету са блиском особом лако можете да добијете оно што желите, али то вам више не причињава задовољство. Немојте дозволити другима да вам наметну непотребне обавезе или да ремете ваш уобичајени начин рада. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Вага

Имате утисак да ваш емотивни живот није довољно интересантан и узбудљив у оној мјери колико бисте жељели. Учините нешто у том правцу. Потрудите се да предухитрите остале сараднике који рачунају на вашу недовољну информисаност или неупућеност у пословне прилике. Подстичите код себе позитивно расположење.

Шкорпија

Понекад ствари изгледају потпуно другачије у односу на нечију причу и обећања. Провјерите нечију емотивну наклоност. Нови догађаји ремете ваше планове и концентрацију. На крају, морате да прихватите компромис као утјешно рјешење. Уљепшајте своје расположење, опустите се.

Стријелац

Немојте дозволити да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Јарац

Очекује вас неразумијевање или нова расправа у сусрету са вољеном особом. Различито сте оријентисани. Потребно је да довршите неке започете послове, чак и када постоје различита мишљења међу сарадницима. Потрудите се да разријешите своје унутрашње конфликте.

Водолија

Не желите емотивну утјеху, али нечије понашање вас подсјећа на унапријед режирану представу у којој вам се додјељује споредна улога. Нема потребе да учествујете у новој расправи о пословним циљевима, међу сарадницима постоје различите интересне сфере и опредјељења. Пријаће вам психофизичка релаксација и активан одмор.

Рибе

Стало вам је до помирења са вољеном особом, употријебите своје скривене адуте да бисте оставили озбиљан утисак. Нема потребе да прецјењујете личне могућности, препустите својим сарадницима да одлучују о заједничким интересима. Обратите пажњу на уреднији начин живота и на правилну исхрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана