Дневни хороскоп за 10. децембар

ГС
Дневни хороскоп за 10. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Данашњи циљ што се тиче посла испуњавате веома успјешно. До краја дана стиже вам јако добар глас од особе која вам се допада. Веома сте емотивно узбуђени и због тога можете имати мање конфликте унутар куће.

Бик

Данас планете вам поручују да смирите своју биковску енергију. Имаћете унутрашње немира због других особа, а посебно због једне која је рођена у знаку Водолије. Љубавна ситуација вам пружа стабилност.

Близанац

Ово је дан када је на послу веома напето што ће вас додатно учинити нервозним. Могуће да будете у ситуацију да преиспитујете себе и своје поступке у вези љубави. Партнер је веома затворен емотивно. Проблеми са ногама.

Рак

Данашњи дан је под утицајем туђих емоција. Бићете веома незадовољни ставовима других људи и због тога улазите у конфликт. Савет је да се окренете себи, да би нашли мир унутар себе. Могући проблеми са кичмом.

Лав

Да би сте се доказали на послу, јако је важно да будете концентрисани на оно што радите. Чека вас изненађење позитивно од стране драге особе. Што се тиче здравља обратите пажњу на свој притисак.

Девица

Постоји могућност да ћете данас остварити јако добро пословну сарадњу са особом рођеном у знаку Овна. Емотивно сте испуњени. Новчана ситуација се поправља до краја дана. Проблеми са варењем.

Вага

У наредном периоду вас очекују добри аспекти за посао, а током данашњег дана обратите пажњу на комуникацију са људима који су вам пословно надређени.  Љубавна ситуација је веома компликована. Могући проблеми са инфекцијама.

Шкорпија

 

Ваш посао дјелује нестабилно и прилично сте несигурни у све оно што се буде дешавало током дана. Најважније да будете прибрани и да мудро реагујете. Емотивно сте незадовољни и то се одражава у свим сферама.

Стрелац

Данашња ситуација са новцем је најзначајнији догађај и највише трошите енергију на то. Имаћете подршку особе рођене у знаку Јарца. Љубавна ситуација је стабилна и даје вам подршку. Обратите пажњу на могућу дијету.

Јарац

Тренутна ситуација на послу је веома стабилна и то вам даје вјетар у леђа. Љубав је веома компликована и нећете моћи да је ријешите. Могући проблеми са крвотоком.

Водолија

Ваше пословне циљеве данас остварујете кроз подршку других људи. Новчана ситуација је стабилна. Што се тиче љубави подршка стиже и баш ће вас позитивно изненадити. Здравље је одлично.

Рибе

Данашњи дан почиње са лијепим вестима у вези са послом. Новац вам стиже од особе рођене у знаку Бика. Што се тиче емоција, потрудите се да их сачувате за себе. Могући проблеми са дисајним органима, преноси Најжена.ало.рс.   

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана