Дневни хороскоп за 10. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу. Уживајте у свом свијету интиме.

Бик

Не можете да се опустите, неко вам изненада задаје додатне проблеме или нове емотивне дилеме. Обратите пажњу на нове информације или на нечије упозорење. Важно је да својим понашањем дајете добар примјер.

Избјегавајте конфликтне односе и стресне ситуације.

Близанци

Пажљивије бирајте особу са којом желите емотивно да се опустите или да уживате у некој интимнијој забави. Подстичите код себе креативну радозналост и упорност, али само до оне границе која неће представљати проблем да остварите своје намјере. Избјегавајте неумјереност и различите видове екстремног понашања.

Рак

Партнер дјелује сумњичаво и то се одражава на ваше нерасположење. Не желите да се сукобљавате око ситница које вас непотребно раздвајају.

Очекују вас различите обавезе, потребно је да се правилно организујете. Сваки вид пословне превентиве показаће се од драгоцјене помоћи.

Избјегавајте напорне ситуације које вас психолошки узнемиравају.

Лав

Претјерана доза храбрости или самовоље може да искомпликује заједнички живот и однос са блиском особом. Уколико немате интересовања да се посветите неким заморним темама, будите искрени и немојте давати званична обећања. Подстичите код себе концентрацију и позитивно расположење.

Дјевица

Постоји особа која у вама покреће снажне емоције, усмјерите мисли ка заједничким темама. Уживајте уз блиску особу. Нема потребе да закључујете на основу првог утиска, сачекајте пригодан тренутак. Имате довољно искуства да се заштитите од лоших утицаја. Радост срца дјелује љековито у сваком погледу.

Вага

Прижељкујете занимљивије догађаје у љубавном животу. Сусрет са једном особом може да вам поправи расположење.

Потрудите се да правилно разграничите своје обавезе од интереса који вас везују за одређене сараднике. Не треба да трпите нечију самовољу.

У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња.

Шкорпија

Неспоразуми који вас прате у љубавном животу нису безначајни, али не представљају ни тему коју треба упорно понављати.

Претјерујете са различитим захтјевима које постављате пред своје сараднике. Очекују вас негативни коментари и нечије негодовање.

Дјелујете напето, пријаће вам психолошко опуштање.

Стријелац

У љубавном односу зна се добро шта је чија улога. Наведите партнера да испуни ваша очекивања. Будите категорични. Стало вам је да потврдите своје способности пред сарадницима, али не можете да се опредијелите за најбоље рјешење. Потребно је да акумулирате позитивну енергију.

Јарац

Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје.

Постоје спорни моменти у односу са сарадницима, тако да су нечија обећања подложна изненадним промјенама. Шира друштвена ангажованост дјелује позитивно на вашу менталну равнотежу.

Водолија

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору или да се супротстављате особи која ужива добар глас и шири пословни утицај. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Рибе

Ваша појава или стил дјелују изазовно на вољену особу, што представља добар љубавни предзнак. Пријаће вам нечије блиско друштво. Уколико вам недостају поуздане информације о пословним приликама немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана