Дневни хороскоп за 10. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Нема потребе да прикривате своје намјере пред блиском особом, слободно назовите ствари правим именом. Немојте дозволити да неко мијења смисао вашег успјеха, докажите своје интелектуалне или практичне способности.

Пријаће вам шетња или боравак у природи, опустите се.

Бик

Постављате сувишна питања блиској особи и на такав начин индиректно подстичете нову сумњу. Нема разлога за забринутост. Налазите се у доброј прилици да повлачите паралелне потезе, стога будите промишљени при избору нових пословних тема или циљева. Обратите пажњу на своје здравствене могућности.

Близанци

Лакше вам је да свијет око себе посматрате из ружичасте перспективе у очекивању да ће се ствари у вашем животу ријешити саме по себи. Пословна клима није по вашој мјери, али све се своди на правилно опажање и на добру реакцију. Ускладите своје жеље и могућности. Добро се осјећате када учините нешто корисно.

Рак

Нема разлога да преувеличавате своје потребе у сусрету са вољеном особом. Не можете лако промијенити нечију вољу и мишљење. Помисао да се налазите испред других, одсликава вашу потребу за доминацијом или потребу да заведете нова правила пословања. Избјегавајте стресне или напорне ситуације које вас исцрпљују.

Лав

Ако желите да све функционише на беспријекоран начин, морате имати добру вољу и одређене манире у сусрету са драгом особом. Сачувајте оптимистичко расположење, важно је да пратите пословни тренд који вам омогућава ширу афирмацију међу сарадницима. Зрачите позитивном енергијом и дјелујете подстицајно на околину.

Дјевица

У емотивном смислу, очекује вас ново задовољство које ће обиљежити ваш однос са вољеном особом. Увијек постоји и лакши и тежи пут до успјеха, стога прихватите корисну идеју коју предлажу ваши сарадници. Налазите се у сјајној форми.

Вага

Неко вас доводи пред ново емотивно искушење. Смишљате одговор или начин на који треба да поступите према блиској особи. Све се своди на принцип узимања или давања, оно што добијате има високу цијену и захтјева велико залагање. Избјегавајте импулсивно понашање, опустите се.

Шкорпија

Брину вас емотивне дилеме или лош предосјећај који имате у вези са једном блиском особом. Постоје ситуације које не можете рјешавати самостално. Успјешни резултати подразумијевају тимски рад и повјерење. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Стријелац

Посветите пажњу особи која позитивно утиче на ваше расположење. Емотивни сусрет доноси обострано задовољство. Постоје различите околности које вас успоравају, неко не жели да саслуша ваше идеје. Немојте тражити немогуће. Пријаће вам шетња или боравак у природи.

Јарац

Све више почиње да вам смета нечије присуство или понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе које подводи под заједнички добитак. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Водолија

Пажљивије слушајте и анализирајте партнерову поруку. Немојте игнорисати нечије ријечи. Понекад је тешко признати пораз, али то је први корак који води ка психолошком олакшању. Избјегавајте импулсивне реакције.

Рибе

Вољена особа умије да вас остави у убјеђењу, као да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој “вијек трајања”, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана