Дневни хороскоп за 1. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Будите довољно маштовити и осмислите неку интересантну забаву удвоје. Учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним ситуацијама у различитим правцима.

Бик

Партнер чини ствари због којих треба да се осјећате поласкано или задовољно. Одговорите на сличан начин. Не волите да вам диктирају правила понашања. Желите да сачувате право на мишљење и индивидуалност.

Близанци

Уколико вас муче љубавне дилеме, размислите шта је прави повод за вашу несигурност. Немојте унапријед оптуживати партнера. Све се налази у вашим рукама, али под условом да реагујете у најбољем тренутку или у складу са заједничким правилима успјешног пословања.

Рак

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре. Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Међутим, важно је да се ствари завршавају на добар начин.

Лав

Пажње и лијепих гестова никада довољно за заједничку срећу. Слободно уживајте у лијепим стварима. Договор са једном млађом особом обећава заједнички добитак, пословни успјех или задовољство.

Дјевица

Добра воља чуда чини, довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе и да осјетите нову креативну инспирацију. Понекад вам недостаје самопоуздање и смисао за практичном оријентацијом, али увијек постоји заобилазно рјешење.

Вага

Неко је на вашој страни, чак и када постоје различита интересовања или приоритети. Налазите се у позитивном окружењу. Нечија услуга има велику цијену, стога тражите једноставније рјешење или повољнију пословну варијанту.

Шкорпија

У сусрету са вољеном особом потребно је да покажете истанчани слух и широке видике за заједничке планове. Немојте рјешавати туђу бригу, своју пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева.

Стријелац

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама.

Јарац

У приватном животу одговорите на нечији позив или поруку. Планирајте романтичну забаву удвоје. Успјех је могуће остварити ако рачунате на своје богато искуство или на неке скривене адуте.

Водолија

У сусрету са вољеном особом све изгледа скоро идеално, не треба да кварите утисак о заједничкој срећи. Понекад је нужно употријебити тајну формулу, која доноси велики успјех и лично задовољство. Докажите да посједујете професионалне манире.

Рибе

Важно је да ваше идеје или емотивна интересовања наилазе на позитиван одговор. Партнеру је стало да вас охрабри и одобровољи. Неко вам јасно даје до знања, да се налазите у доброј позицији. Важно је да процијените најбољи тренутак за акцију и да надмудрите потенцијалне ривале.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана