Дневни хороскоп за 1. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. новембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Заузети Овнови ће уживати у хармоничном односу са партнерима, али мораће да се потруде да одрже мир, посебно у другом дијелу мјесеца. Љубавни хороскоп за новембар каже да ће мали гестови и поклони увелико утицати на побољшање односа, а бољи интимни односи такође ће ријешити многе проблеме.

Бик

Бикови ће са партнерима имати пријатељски однос, али зато ће страсти у кревету бити наглашене. Будите пажљиви у другом дијелу мјесеца, јер би неке мале свађе могле да ескалирају и постану заиста ружне. Савјет је да овог новембра будете опрезнији и прилагодљивији.

Близанци

Близанци ће уживати у блискости, хармонији и пријатном заједничком животу са партнером. Заједнички одмор ће ојачати ваше везе и повећати њежна осјећања, а дјеца ће бити извор задовољства. Љубавни хороскоп за новембар каже да ће слободни упознати много занимљивих људи и са њима развити посебну везу.

Рак

Љубавни хороскоп за новембар каже да Рак можда неће имати добар почетак мјесеца у смислу романтике. Савјет је да радите на пријатељству са партнером и побољшате ову страну вашег односа. У другој половини мјесеца ће доћи до промјена и вјероватно ћете уживати у чулним задовољствима.

Лав

Лавови ће појачати везу са партнером, очекује их и буран интимни живот, веза брзо напредује. Неспоразуми и недоумице из прошлости ће нестати, бићете у миру и уживаћете у хармонији. Слободне очекује узбудљив друштвени живот. Љубавни хороскоп за новембар каже да ћете вјероватно упознати некога посебног.

Дјевица

Дјевице ће уживати у миру и хармонији у вези, али како мјесец буде одмицао, могли би да се јаве неспоразуми. Морате да имате добру комуникацију са партнером. Радите на побољшању интимних односа. Добар интимни живот може да ублажи сваку несклад.

Вага

Ваге ће вјероватно започети овај мјесец ситним препиркама са партнером. Мораћете да пригушите его ако желите да имате складан однос. Пазите на своје поступке и фокусирајте се на осјећања. Љубавни хороскоп за новембар каже да су слободни спремни да упознају неког интересантног.

Шкорпија

Љубавни хороскоп за новембар каже да ће Шкорпије морати да уложе пуно напора да побољшају однос. Не узимајте партнера здраво за готово. Зачините везу, више уживајте у интими, ваш однос је спреман да расте и напредује. Слободни пролазе кроз тежак период.

Стријелац

Стријелчеви ће уживати у добром односу са партнером. Имаћете више разумијевања и емоције према партнеру ће напросто расти. Порадите на страсти у спаваћој соби, мало сте се улијенили. Љубавни хороскоп за новембар каже да је добар тренутак да увећате породицу, ако желите да имате дијете.

Јарац

Јарчеви би могли да покваре породични склад послије прве половине мјесеца због неких неспоразума. Покушајте да комуникација са партнером буде јасна да бисте смањили сваку шансу да будете погрешно протумачени. Савјет је да се проблеми сасијеку у коријену.

Водолија

Љубавни хороскоп за новембар каже да Водолијама ово неће бити добар мјесец за везе и бракове. Неслога са партнером би могла да наруши склад у породици. Пажљиво бирајте ријечи, јер често није важно шта кажете, већ како кажете. Радите на томе да партнеру будете прво пријатељ, а потом све остало.

Рибе

Љубавни хороскоп за новембар каже да Рибама у вези овог мјесеца недостају хармонија и мир. Обратите пажњу на три златне ријечи - прихватање, разумијевање и уважавање. Радите на побољшању односа и интимности са партнером. Слободни би могли да се заљубе у особу која им неће узвратити осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана