Дневни хороскоп за 1. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Сусрет са једном особом више подсјећа на игру емотивног прикривања и тестирања, него на искрену размјену осјећања. Налазите се пред новом пословном дилемом. Избјегавајте такмичарске ситуације, посебно када не располажете провјереним информацијама. Посветите пажњу ведрим садржајима, опустите се.

Бик

Уколико вас оптерећују нове емотивне сумње, разговарајте искрено са вољеном особом и инсистирајте на доказивању истине. Неразумијевање у договору са сарадницима пролонгира даље планове и заједничку акцију. Прихватите компромис. Пријаће вам искрени разговор и повјеравање, опустите се.

Близанци

Нема разлога да се истичете у друштву вољене особе. Ствари ће саме доћи на своје мјесто, будите стрпљиви. Размислите о корекцији пословних правила, потребно вам је ново и ефикасније рјешење. Обратите пажњу на здравији начин исхране, конзумирајте више витамина.

Рак

Нема потребе да потцјењујете партнерове могућности или да се заносите субјективним процјенама. Избјегавајте претјерано експонирање и немојте причати о стварима које представљају потенцијални ризик. Избјегавајте ситуације које неповољно утичу на ваше здравствено стање.

Лав

За сада вјешто користите своје способности на различитим странама. Партнер не може да одоли вашем шарму. Степен пословног успјеха највише зависи од правилног избора тактике коју примјењујете према сарадницима. Обратите пажњу на правилну исхрану. 

Дјевица

Прати вас несклад. Партнеру недостаје разумијевање или добра воља, а вама упорност. Важно је да употријебите своје дипломатске манире у сусрету са пословним партнерима. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Вага

Избјегавајте све ситуације у којима се превише узбуђујете. Потребно је да се искупите за пропуст који сте учинили према блиској особи. У сусрету са сарадницима покушавате да наметнете своју вољу. Међутим, мимо ваше воље неко има завршну ријеч. Пријаће вам већа количина витамина и течности у исхрани. 

Шкорпија

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима. У већини ситуација умијете да прилагодите критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове. Посветите пажњу неким ведрим и забавним садржајима, опустите се.

Стријелац

Планирајте излазак или емотивни сусрет, пријаће вам друштво блиске особе. Важно је да се осјетите пожељно у нечијој близини. Увијек постоји лакши или тежи пут до успјеха, пажљиво анализирајте различите изазове и могућности које постоје на пословној сцени. Емотивна афирмација позитивно дјелује на ваше расположење и мотивацију.

Јарац

Уколико вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избјегавајте провокативне ситуације. Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтијева добру процјену и додатну концентрацију. Важно је да имате убједљиве аргументе. Пријаће вам психолошко опуштање или релаксација.

Водолија

Планирајте сусрет или неку атрактивну забаву удвоје. Ако не покушате, покајаћете се. Ваша околина дјелује позитивно и неко великодушно испуњава захтјеве које постављате. Важно је да сачувате добро расположење.

Рибе

Прати вас лош дијалог у односу са вољеном особом, међу вама постоје различита интересовања и мјерила вриједности. Мотивисани сте за пословни успјех, стога прихватите такмичарску атмосферу или идеју коју вам предлаже једна млађа особа. Нема потребе да се оптерећујете неким ружним догађајима или лошим слутњама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана