Дневни хороскоп за 1 јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 1 јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Још сте под неком врстом пословног притиска. Имате одличан програм, који бисте радо примијенили, али финансије вам праве мањи проблем поводом реализације плана. Не желите некога одраније да заборавите и понашате се као да то у суштини није толико битно.

Бик

Уколико сте спремни на веће промјене, било би добро да на то сачекате све док не прође одређени период, када ћете знати тачно да поставите своје приоритете. Не посустајете у љубавном завођењу.

Близанци

Окружени сте већом групом људи и упијате све информације које стижу до вас. Биће боље уколико се фокусирате на оне битније како бисте добили на уштеди времена. Волите стриктну подјелу када су мушко-женске ствари у питању.

Рак

Данас ћете покушати да се мало више осамите. Не доносите конкретне одлуке и не показујте бар тренутно већу заинтересованост за оно што вам се поставља као радни задатак.

 

Лав

Рад вас је помало уморио и размишљате да се повучете из обавеза бар накратко. Не одустајете од задатака, већ се само повлачите накратко и прикупљате нове идеје за конкретну реализацију. Можете бити склони тајним љубавним везама.

Дјевица

Не дозвољавате да вас дезавуишу непотребним чињеницама када је пословна страна у питању. Волите да доносите већину одлука и да се на вријеме достави већи број задатака. Немате потребу за реализацијом на овом сегменту.

Вага

Мораћете мало више да радите и да се у потпуности предате својим обавезама. Нисте у стању да довијека ћутите и радите једно те исто. Будите стрпљиви још неко вријеме до испуњења ваших жеља у већој мјери.

Шкорпија

Повремено вас неке ствари не интересују, посебно када су у питању изливи бијеса ваших колега. Волите да се држите по страни и да не посустајете на путу до циља. Уколико још никога поред себе немате, не показујте дозу незаинтересованости.

Стријелац

Можете бити склони стезању каиша јер вам се најављују одређене рестрикције када су у питању конкретне пословне шансе, али за мање новца. Не будите скептични што се даљег рада тиче.

Јарац

Ваше поље посла је довољно наглашено овај пут да ћете покушати много више да се ангажујете јер увиђате изузетну шансу за нешто више овај пут. Не одустајете од идеје да се виђате са једном Рибом.

Водолија

Уколико се бавите ИТ технологијама и нисте тренутно запослени, имаћете, можда, управо данас одличну прилику да радите посао у струци. Уколико сте се заљубили у једну Вагу, не препоручују се нагле одлуке о заједничком животу.

Рибе

Не покушавајте да се одрекнете тренутних обавеза због слободног времена. Будите у прилици да се добро организујете за нешто више овај пут. Немате намјеру да мијењате мишљење партнера, али на неке компромисе не можете утицати, већ их морате примијенити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана