Дневни хороскоп за 1. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Први радни дан у седмици и новој години Овновима доноси доста обавеза и нестрпљења када је покретање неких иницијатива у питању. Покушајте да избjегнете импулсивне реакције. Импулсивност и доношење наглих закључака нису пожељни када је љубавна сфера у питању, будите опуштенији.Осим напетости нема значајнијих упозорења.

Бик

Солидан и енергичан почетак радне седмице је пред Биковима, обратите пажњу на могуће мање неспоразуме у комуникацији са пословним окружењем. Будите шармантни и опуштени и проведите пријатне тренутке уживајући у новом познанству које би данас могло да се укаже на вашем љубавном хоризонту. Здравље врло добро.

Близанци

Доста посла је данас пред типичним представницима Близанаца, гдjе ће имати прилике да покажу своје комуникацијске вештине, посебно уколико сте везани за пословање са иностранством или на неки начин са путовањима.Није повољан дан да себе и драгу особу оптерећујете детаљима из прошлости, размишљајте у правцу будућности. Могућа главобоља.

Рак

Наставља се период повољних околности на Раковском професионалном плану, па се уз добру организацију и расподjелу обавеза не очекују већи проблеми. Слободни Ракови имате опцију за нове и врло занимљиве контакте и то најприје преко пријатеља и друштвених мрежа. Здравље одлично.

Лав

Уколико се будете држали реалних чињеница и обуздавали повремене налете нестрпљења без већих тешкоћа би требало да савладате потенцијалне изазове који вас могу очекивати већ на самом старту ове радне седмице. Могуће компликације и неразјашњене ситуације се могу испречити данас на љубавном плану. Дајте све од себе да коначно ставите тачку и кренете напред без оптерећења. Будите умјерени у вашој омиљеној храни и пићу.

Дјевица

Пуне руке посла имаће Дјевице током цијелог дана. Од самог старта послови ће ићи спорије него што би требало и то ће се одражавати на ваш нервозан став. Уколико вам обавезе дозволе, лијеп дан бисте могли да очекујете и на љубавном плану, гдје није искључено да вас драга особа изненади неким финим знаком пажње. Осим умора, нема значајнијих упозорења.

Вага

Повећан обим посла очекује Ваге, ништа страшно, потребно је да се мало боље организујете и рационалније распоредите енергију. Слободне Ваге, много приче и лијепих дешавања вас очекује и данас, посебно уколико сте упознали нову симпатију. Организујте репризу дочека, изађите негдје заједно. Уживајте. Могућа главобоља.

Шкорпија

Врло добар почетак радне седмице уз велико ангажовање је пред Шкорпијама. Обавеза има на претек, али појавиће се и нове пословне могућности.  Дан није лош да се позабавите љубавном сфером, под условом да вам пословне обавезе не одузму сувише драгоцијеног времена. Здравље одлично.

Стријелац

Доста обавеза везаних прије свега за поље комуникације и техничке организације очекује Стријелце овог понедјељка. Проблеми који су кулминирали током претходног периода сада се полако смирују и ви можете наћи право, заједничко ријешење. Проконтролишите крвни притисак.

Јарац

Први радни дан не би требало да донесе веће изазове код већине Јарчева када је у питању обављање основних активности. Дан је повољан да све замишљене љубавне акције спроведете у дело без проблема. Можда репризирате дочек. Здравље врло добро.

Водолија

Обратите посебно пажњу на формалности и папирологију да вам неки ситни пропуст није промакао, како бисте избјегли плаћање пенала. Није искључено да вас данас не заинтригира позив од старе симпатије или особе из ваше љубавне прошлости. Могуће осцилације крвног притиска.

Рибе

Мање више солидан дан је пред Рибама да своје зацртане обавезе обаве на начин на који су замислиле. Чувајте се злобних коментара који могу пристизати из редова конкуренције.  Период је преиспитивања ваших релација са партнером, зато будите опрезни немате само ви лупу има и друга страна. Могућа главобоља.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана