Дневни хороскоп за 1. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Добра организација времена и активности биће нужна ако желите да избјегнете стрес и кашњење. Стрпљиво издржите изазове којима сте изложени и успјех ће већ покуцати на ваша врата. Избјегавајте свађе, јер би оне могле угрозити брачни мир.

Бик

Ријечи ће бити ваше најјаче оружје, посебно ако одлучите партнеру или шефу отворено рећи шта вас мучи. Придобићете наклоност утицајних особа и приближити се остварењу зацртаних планова. Ако вам симпатија живи у иностранству, могла би вам јавити да ће вас ускоро посјетити.

Близанци

Могли бисте прихватити неки хонорарни посао те тако повећати приходе. И незапосленима би се могла насмијешити срећа. Вољена особа ће често мијењати расположење. С обзиром на то да ни ваше расположење неће бити на нивоу, могуће су свађе.

Рак

Данас ћете бити у ситуацији да ће и ситница бити довољна да планете и неког увриједите. Неки ће бити уздрмани партнеровом љубомором или породичним проблемима. Да бисте што лакше прошли кроз овај дан, настојте више слушати своје срце и барем на неко вријеме потиснути разум.

Лав

Одрадићете и неке обавезе својих колега, али разочараће вас чињеница да нисте добили похвалу од надређене особе. Од напорног рада опуштаћете се у загрљају вољене особе, а и дружење с пријатељима напуниће вам батерије. Припазите на исхрану!

Дјевица

Друштвеним и спортским садржајима употпунићете себи слободно вријеме. Добро ћете се забављати, било да сте код куће или изван мјеста пребивалишта. Да на пословном плану тренутно ништа не предузимате, показаће се као исправна одлука.

Вага

Гушиће вас захтјеви шефова, али и они од укућана. Ипак, криза којој сте били изложени прошлих седмица полако јењава. Напетост и стресне ситуације остају иза вас па је данашње нерасположење можда само реакција на све што вам се прије догађало.

Шкорпија

Слободни ће испуњење пронаћи у необавезном флерту или занимљивом разговору. Угодно ћете се осјећати у друштву особе коју сте упознали па ћете јој предложити излазак удвоје или је развеселити неким малим, пригодним поклоном.

Стријелац

Без обзира на задужења, мораћете пронаћи вријеме и начин како да се растеретите од пословних или породичних обавеза. Прикупите што више енергије, јер ће вас динамика збивања одвести у нове ситуације у којима је потребна брза сналажљивост.

Јарац

Након раздобља стагнације, планови везани за путовања, образовање, промјену радног мјеста или ширење пословања ће се напокон почети остваривати. Расположење вам донекле могу покварити само надређени, али угодна збивања на интимном плану помоћи ће вам задржати осмијех на лицу.

Водолија

Помишљаћете на одвајање од партнера, али ако је ваше незадовољство само пролазни хир, причекајте с одлуком. Сутра ћете другачије размишљати и схватити да сте били необјективни. Посветите више времена дјеци и укључите се у њихове активности.

Рибе

С партнером ћете се добро разумјети и пребродити разлике. Ако сте предузетник, уложите у образовање или ширење посла. Познаницима не пружајте никаква обећања, јер ћете се залетјети и обећати нешто што касније нећете имати воље испунити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана