Дневни хороскоп за 1. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Хороскоп за 1. децембар вам предвиђа добро расположење, позитивну енергију и смијех до суза! Чини се да је нека нова особа у вашем животу утицала да живнете и освијестите све оно добро што вам се дешава. Спремите се за романтичан дан, фалило вам је љубави.

Бик

Данас опробајте срећу у играма са новчаним добицима! Неочекивани прилив новца ријешиће дугове из прошлости, па коначно можете да се опустите и уживате. Не замјерајте партнеру ситнице, рјешиве су уколико сте обоје спремни на склапање компромиса.

Близанци

Дневни хороскоп вам предвиђа конфликт са неким од чланова породице. Можда нисте били довољно јасни када су ваше жеље и потребе у питању, разговарајте и дајте још једну шансу. Запали сте за око некоме из мјеста у ком живите, могући су тајни сусрети.

Рак

Ваш дневни хороскоп за 1. децембар вам савјетује да се препустите емоцијама које гајите. Оставите прошлост иза себе и сјетите се зашто је неки однос завршен. Тек када се опустите у потпуности, осјетићете оно за чиме сте дуго трагали.

Лав

Трудите се да све иде како треба, али вам не полази за руком. Полако, обављање задатака на брзину не може ништа добро да вам донесе, прихватите помоћ која вам се нуди. У љубави сте помало себични, ваш партнер је иницијатор расправа, али оправдано.

Дјевица

Данас можете да очекујете пословну понуду којој сте се надали! Могуће је да долази из иностранства или да вам је у томе помогла особа која не живи у истој држави као и ви. Захвалите јој, јер коначно долази ваших пет минута у којима ћете бити поносни на себе.

Вага

Ваш дневни хороскоп за 1. децембар вам савјетује да не падате под утицај околине. Уколико имате пословну или љубавну недоумицу, послушајте своју интуицију. Ако вагате, пустите да мисли преноће, не доносите одлуку данас.

Шкорпија

Данашњи дан обиљежиће вам невиђена популарност! Не можете да се одбраните од силних позива, порука и удварача који желе да буду у вашем друштву! Вечерас вам слиједи флерт са старијом особом, а ово може да се претвори у емотивни однос на дуже стазе.

Стријелац

Данас је могуће да ћете присуствовати слављу у кругу породице! Неке лијепе вијести могу потпуно да промијене ваше планове, али допашће вам се. Идеалан дан за партнера, организујте неку вечеру, биоскоп или интиман тренутак само за вас двоје.

Јарац

Ваша тврдоглавост вас је небројено пута коштала у животу, али данас може да се исплати. Иако вас убјеђују у супротно, не одустајте од своје идеје јер доноси новчани добитак. Сукоби са партнером су све чешћи, чини се да немате исте амбиције.

Водолија

Вријеме је за велики повратак када је посао у питању. Одмор вам је био потребан више него икада и сада сте коначно спремни за нове и сјајне резултате! Дајте све од себе ових дана и немојте се изненадити због повратка бивших у ваш живот.

Рибе

Ваш дневни хороскоп за 1. децембар 2022. године вам савјетује да избјегавате потписивање важних уговора и обратите пажњу на то коме одајете своје идеје унапријед. Неко од сарадника није потпуно искрен према вама, а то може да вас кошта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана