Дневни хороскоп за 1. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Битно је да данас не претјерујете са превеликим очекивањима од сарадника, јер вам неки од њих могу мало успорити дан и то ненамјерно. Могли бисте да промијените крута правила понашања и у договору са драгом особом мало спустите лопту и унесете више позитиве у однос.

Бик

Неки од претходних пословних разговора могао би негативно да утиче на ваше расположење током овог понедјељка, и зато би требало да добро размислите о даљим корацима. Осјећај неповјерења који вас прати када су љубавне релације у питању, најбоље ћете превазићи искреним разговором о свему што вам није по вољи.

Близанци

Будите прибрани и сталожени у ситуацијама које би вам могле данас бити изузетно стресне. Помоћ пријатеља и искрен савјет би вам добродошли. Потрудите се да драгој особи ставите до знања колико је важно да у потпуности прихвати ваше нове идеје и приједлоге.

Рак

Немојте гајити велике наде у нечија обећања, јер некада вриједи и мало ризиковати. Ослоните се на своју интуицију. Покушајте да нађете баланс између пословних и љубавних активности како би ублажили потенцијално незадовољство друге стране.

Лав

Потрудите се да будете довољно јасни у својим ставовима да не би било превише погрешних тумачења. Немојте претјеривати у захтјевима према вашој драгој особи, већ покушајте да каналишете своје емоције.

Дјевица

Будите опрезни да не направите неку погрешну процјену и не повучете погрешне потезе. Пажљиво провјеравајте све информације које вам пристижу током овог дана из пословног окружења.

Вага

Уз мало подршке и бољу организацију Ваге би требало да изађу некако на крај са бројним обавезама. Посветите се опуштајућим и интересантним темама. Припадници овог сазвежђа најбоље умију да направе добру атмосферу на обострано задовољство.

Шкорпија

Стало вам је да остварите ширу пословну афирмацију и да задовољите високе критеријуме надређених. Данас бисте могли да очекујете похвалу за уложен труд. Искористите свој шкорпијски шарм да бисте инспирисали особу која вам већ неко вријеме привлачи пажњу.

Стријелац

Будите опрезни у пословној комуникацији током овог дана и не дозволите да вам намећу правила која вам не одговарају. Потрудите се да превазиђете неке шкакљиве ситуације кроз које пролазите искреним разговором без наметања ваших ставова.

Јарац

Ослушните мало пословно окружење и позабавите се провјером информација које вам могу данас стизати од стране сарадника у које имате велико повјерење. Нема разлога да сумњате у искрена осјећања и наклоност коју вам пружа вољена особа.

Водолија

Водолије ће и овог првог дана августа бити у првом плану када је посао у питању, што ће бити опште примијећено у ширем пословном окружењу. Позитивне вибрације стижу вам данас од особе за коју сте заинтересовани, а ви се потрудите да јој се више приближите.

Рибе

Рибе су данас на добром путу да на необичан начин ријеше неке замршене ситуације. Не треба да се сувише обазирете на коментаре, свако има право на своје мишљење. Различите особе привлачиће данас вашу пажњу, али одаберите оно друштво које у потпуности одговара вашој тренутној инспирацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана